Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #MelanieC:nUusiRakkaus Glastonburyssä

01.07.2024 14:46

#MelanieC:nUusiRakkaus Glastonburyssä
Lukuaika: 2 minuuttia

#MelanieC:nUusiRakkaus Glastonburyssä

Äskettäin ex-Spice Girls -laulajatar Mel C nähtiin Glastonburyn musiikkifestivaaleilla uuden miehen käsivarsilla. Pitkässä brunetissa, joka ei päästänyt irti Mel C:n kädestä, toimittajat tunnistivat australialaisen Ford Models -mallitoimiston tähden, Chris Dingwallin. Tämän jälkeen hänen henkilöllisyytensä ei voinut enää jäädä varjoon.

Laulajan valitusta tiedetään vähän. Hän on yli 40-vuotias ja kotoisin Uuden Etelä-Walesin Sydneyistä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työskennellen painetuissa lehdissä, mainonnassa ja elokuvissa joidenkin maailman parhaiden brändien kanssa.

“Chris oli yksi kysytyimmistä miesmalleista Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa yli kymmenen vuoden ajan”, lukee hänen verkkobiografiassaan.

Mel C ja Chris Dingwall. Kuva: Getty Images

Dingwall ei kuitenkaan pelkästään poseeraa maailman kauneimmissa kolkissa. Hän on myös näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hänen filmografiassaan on useita lyhytelokuvia, kaksi jaksoa australialaista minisarjaa “Brock”, joka kertoo autokilpailulegendasta Peter Brockista, sekä useita elokuvaprojekteja, jotka ovat nyt jälkituotantovaiheessa. Sanalla sanoen, Mel C:llä ei tule olemaan tylsää hänen kanssaan.

Ei tule olemaan tylsää. Kuva: Getty Images

Ei ole vielä selvää, millaisissa olosuhteissa ja milloin rakkaustarina alkoi. He eivät kuitenkaan ole tunteneet toisiaan vain muutaman kuukauden ajan. Ensimmäisen kerran Mel nähtiin Chrisin seurassa jo talvella 2024. Toukokuussa laulaja lähti suurelle DJ-kiertueelle Australiaan.

Muistutettakoon, että ennen Dingwallia Mel C:llä on ollut useita miehiä elämässään. Hänellä oli tunnetuin romanssi Robbie Williamsin kanssa. He olivat yhdessä melkein vuoden ja erosivat epäsovussa. Eron jälkeen Robbie väitti pettäneensä häntä muiden Spice Girls -jäsenien kanssa. Hän ei kuitenkaan täsmentänyt, ketkä heistä olivat mukana.

Vuonna 1998 Mel C aloitti suhteen tuottaja Jake Davisin kanssa, ja myöhemmin muusikko Anthony Kiedisin kanssa. Molemmat suhteet osoittautuivat lyhytaikaisiksi. Samoin kävi myös romanssille Jason Brownin kanssa, joka oli Five-yhtyeen entinen jäsen.

Vuonna 2002 Melani tutustui liikemies Thomas Starriin Barbadosilla. Heidän suhteensa kesti seitsemän vuotta. Tänä aikana heille syntyi tytär Scarlett, mutta he eivät koskaan menneet virallisesti naimisiin, vaikka olivat kihloissa. Vuonna 2014 Mel C:llä oli lyhyt suhde lauluntekijä Matt Cardlen kanssa. Sitten seurasi pitkäaikainen romanssi Joe Marshallin kanssa. He alkoivat seurustella vuonna 2015, kun Marshall oli vielä tavallinen personal trainer. Suhteen aikana hänestä tuli Mel C:n henkilökohtainen manageri ja myöhemmin tuottaja.

Mel C. Kuva: Getty Images

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:42:42