Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #PropagandanUudetKorkeudet Venäjän propagandistit levittävät pelkoa ja vihaa

01.07.2024 22:26

#PropagandanUudetKorkeudet Venäjän propagandistit levittävät pelkoa ja vihaa
Lukuaika: < 1 minuutti

#PropagandanUudetKorkeudet Venäjän propagandistit levittävät pelkoa ja vihaa

Venäjän propagandistit ovat jälleen saaneet uusia ohjeita pelotellakseen omaa väestöään. Uusimpien väitteiden mukaan Ukraina pyrkii tuhoamaan 90 % venäläisistä ja tekemään lopuista orjia. Näissä uusissa propagandistien ohjeissa on huomattavia yhteneväisyyksiä natsi-Saksan aikaisiin suunnitelmiin.

Eräällä Venäjän liittovaltion propagandakanavalla tunnettu propagandisti ja terroristi Vladimir Solovjov väitti, että Ukrainan asevoimat aikovat vallata koko Venäjän. Propagandistien mukaan 90 % Venäjän väestöstä on tarkoitus tuhota, ja loput ukrainalaiset tekevät orjiksi.

“Nykyisin ajankohtaisimpia ja halutuimpia ovat Himmlerin, Goebbelsin, Rosenbergin ja Hitlerin suunnitelmat. SS-erikoisryhmät ilmestyivät, kun Moskovan väestöä valmisteltiin tuhoamaan kokonaan kolmen päivän kuluessa. Täysin. Moskovan. Venäjästä he (ukrainalaiset) aikovat jättää 10 %, orjia, suunnilleen. Näin he meitä kohtelevat. Siksi meille ei tule olemaan armoa”, sanoi eräs venäläinen “asiantuntija”.

Aggressiivinen sävy: mihin Venäjän propaganda pyrkii

Äskettäin Solovjov ilmaisi suuttumuksensa siitä, että Kiovan vesivoimalaitoksen pato Dnepr-joella on yhä ehjä. Hänen mielestään Venäjän armeija on ollut jalo, mutta “sopimaton, koska ukrainalaiset tulittavat Belgorodia”. Terroristi ja Kremlin äänitorvi ehdottaa padon tuhoamista, jotta Ukrainan puolustusvoimien tiedustelupäällikkö Kirilo Budanov olisi huolissaan Krimin sillan sijaan Kiovan kohtalosta.

Entinen Venäjän presidentti Dmitri Medvedev puolestaan kehotti täyttämään länsimaat valeuutisilla. Propagandisti käytännössä kehotti käymään hybridisotaa länsimaita vastaan, jonka tavoitteena on horjuttaa muiden maiden vakautta ja kestävyyttä vahingoittamalla niiden talouksia, instituutioita ja kansalaisia.

Kehotan lukijoita kommentoimaan ja jakamaan artikkelin ystäviensä kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:51:34