Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #SkandaaliTanjanYmpärillä Bloggaaja, Miljonääri, Skandaali

01.07.2024 19:33

#SkandaaliTanjanYmpärillä Bloggaaja, Miljonääri, Skandaali
Lukuaika: 2 minuuttia

#SkandaaliTanjanYmpärillä Bloggaaja, Miljonääri, Skandaali

Vuoden alussa tunnettu bloggaaja, miljonääri Tatjana Prentkovich ja liikemies Andrei Gonkovski joutuivat skandaalin keskipisteeseen. Gonkovski paljastui nauttivan lomasta Malediiveilla, vaikka hän oli lähtenyt ulkomaille vapaaehtoistyön merkeissä “Shlyah”-järjestön kautta hyväntekeväisyystapahtumaan Varsovassa. Tämän jälkeen hän ei palannut Ukrainaan.

Tällä hetkellä perhe asuu kahden lapsensa kanssa Portugalissa. Kun heidät oli jo melkein unohdettu, Tatjana ja Andrei yllättivät kaikki julkaisemalla puolen tunnin videon, jossa he vastasivat polttavimpiin kysymyksiin. Suurin osa kysymyksistä kohdistui Andreiin, joka käytännössä pakeni mobilisaatiota. Tatjanan YouTube-kanava paljasti nämä yksityiskohdat.

Pitääkö hän itseään petturina?

“En todellakaan pidä itseäni petturina. Jos olisin halunnut pettää maani, asenteeni olisi ollut aivan erilainen. Olen viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana toiminut erittäin aktiivisesti Ukrainan, liiketoiminnan ja uusien projektien investointien sekä armeijan tukemisen suhteen. Olemme lahjoittaneet valtavia summia Ukrainan asevoimille, järjestäneet tapahtumia, keräyksiä ja antaneet omia rahojamme. Olemme tehneet paljon edistääksemme voittoamme tai tukeaksemme taloutta”, Gonkovski, joka on online-koulutuskeskuksen perustaja, kertoi.

Tatjana, joka oli äskettäin Ukrainassa, ei myöskään pidä pettureina kaikkia, jotka eivät palaa ulkomailta. Vaikka Gonkovski on saanut osakseen kritiikkiä, hän vakuuttaa jatkavansa liiketoiminnan kehittämistä ja investoimista Ukrainan talouteen.

Liikemies, bloggaaja Andrei Gonkovski

Miksi hän ei ole rintamalla?

“Ehkä se on pelkoa. Olen ajatellut tätä, kuten varmaan jokainen mies Ukrainassa. Mutta tuolloin Tatjana oli viidennellä kuukaudella raskaana, ja pelkäsin kuolla näkemättä poikaani. Pelko kuolemasta ja heidän jättämisestään yksin joksikin aikaa. Siksi päätin keskittyä muihin asioihin ja auttaa kaikin mahdollisin tavoin”, Gonkovski vastasi. Huomionarvoista on, että kysymykset luettiin itse videolla.

Videon aikana Tatjana tuskin pidätteli kyyneliään. Hän selitti kameralle, että hänen veljensä kuoli sodassa. Nämä eivät ole abstrakteja pelkoja, Tatjana korosti.

Tatjana murtui kyyneliin muistellessaan veljeään

Tämän jälkeen Tatjana kysyi rakkaaltaan, kuinka hän aikoo katsoa sotilaita silmiin. Gonkovski vastasi itsevarmasti, että hän kommunikoi heidän kanssaan säännöllisesti ja katsoo heitä silmiin kunnioituksella ja kiitollisuudella.

Palaatteko Ukrainaan?

“Tulen ehdottomasti takaisin, haluan todella tehdä sen. Mutta tällä hetkellä tunnen, että se on vielä vaarallista. Äskettäin sain uhkauksia ja anonyymejä puheluita. En tunne itseäni täysin turvalliseksi. Jatkamme kuitenkin työskentelyä Ukrainassa ja liiketoiminnan kehittämistä. Mutta fyysisesti palaaminen tapahtuu hieman myöhemmin. Kaipaan kovasti perhettäni”, Andrei tiivisti.

Tatjanan valittu jatkaa sosiaalisten medioiden ylläpitämistä

Videon reaktiot sosiaalisessa mediassa

Monet ukrainalaiset kommentoivat, että olisi ollut parempi, jos Tatjana ja Andrei olisivat pysyneet hiljaa sen sijaan, että nostivat asian esiin puolen vuoden jälkeen. Heitä kutsutaan edelleen pettureiksi, ja vain pieni osa sosiaalisen median käyttäjistä tukee heitä.

“Haastattelut naisilta, jotka ovat menettäneet poikiaan, miehiään ja isäänsä, ja sitten nämä kaksi, jotka nauttivat auringosta Espanjassa. En tuomitse, mutta olisitte parempi jääneet hiljaisiksi.”

“Mitä te valitatte? Lomasta Malediiveilla vai ulkomaille lähdöstä? Kaikki ovat elossa ja terveitä! Kenelle nämä kyyneleet ovat?”

“Jumala, miksi jatkuvaa puolustelua? Ottakaa vastuu teoistanne, älkääkä näyttäkö uhreilta, jotka pakenivat ‘huonoa’ ukrainalaista kansaa.”

“Te häpäisitte ‘Shlyah’-järjestelmän. Niille ihmisille, jotka todella tarvitsevat sitä.”

“Tunnenko myötätuntoa? En todellakaan! Teistä tuli ‘suosittuja’ ihmisten ansiosta, ja toivon, että nämä ihmiset lakkaavat seuraamasta teitä, jolloin ette saa enää yhtään mainosta.”

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävien kanssa. Tilaa Patreon, jotta voit lukea blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:35:57