Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Toinen Skandaali: Kansaedustaja Mykola Tyshchenko ja Hänen Uudet Vilppinsä #Ukraina #Venäjä #korruptio

01.07.2024 19:57

# Toinen Skandaali: Kansaedustaja Mykola Tyshchenko ja Hänen Uudet Vilppinsä #Ukraina #Venäjä #korruptio
Lukuaika: < 1 minuutti

# Toinen Skandaali: Kansaedustaja Mykola Tyshchenko ja Hänen Uudet Vilppinsä #Ukraina #Venäjä #korruptio

Tutkijat Chesno-liikkeestä ovat paljastaneet uuden vilpin kansanedustaja Mykola Tyshchenkosta, jonka oikeus on asettanut kotiarestiin skandaalin vuoksi, joka liittyy sotilaan pahoinpitelyyn Dniprossa. Kävi ilmi, että lähes vuoden ajan Tyshchenko teki eri tarkastuksia Metsä- ja Vesivarojen Valtionvirastoihin sekä Valtion Ekologiatarkastuslaitokseen väittäen olevansa tilapäisen “Naresurse” erityistutkintakomission edustaja. Kuitenkin, tämä TSK ei ollut enää olemassa.

Tutkijoiden mukaan Tyshchenko perusti tällaisen komission lokakuussa 2022. Toukokuussa 2023 komissio lopetettiin, koska parlamentaarikot eivät olleet tyytyväisiä TSK:n raporttiin. Tämä ei kuitenkaan estänyt Tyshchenkoa jatkamasta tarkastuksia.

Esittämällä kansanedustajatodistustaan, Tyshchenko ja hänen kumppaninsa pääsivät esteettä virastoihin – muka TSK Naresursen toimeksiannosta. Todellisuudessa Tyshchenko ei ollut enää virallisesti minkään komission jäsen. Hän kuitenkin kantoi virkapukua tunnuksineen ja järjesti tarkastuksia.

Heinäkuussa 2023 Tyshchenko ilmoitti “paljastaneensa” bottilarmin yhdessä kansallispoliisin kanssa eräässä Kiovan toimistossa. Hän väitti saaneensa tiedon kansalaisten ilmoituksista TSK “Naresurselle”. Koska komissio oli kuvitteellinen, oli tämä tarina keksitty.

Chesno-liike huomauttaa, että lähes vuoden ajan Tyshchenko kirjoitti säännöllisesti “paljastuksista” koskien puhelinpalvelukeskuksia ja bottifarmin eri puolilla Ukrainaa, muka jo kauan sitten lakkautetun TSK:n toiminnan puitteissa. Lisäksi hän raportoi sosiaalisessa mediassa infrastruktuurikohteiden “tarkastuksista” – myös olemattoman TSK:n nimissä.

Skandaali Sotilaan Pahoinpitelystä

Aiemmin Informator kertoi, että Ukrainan parlamentin sivustolla on rekisteröity vetoomus, jossa vaaditaan Mykola Tyshchenkon erottamista kansanedustajan tehtävästä. Syynä ovat skandaalit puhelinpalvelukeskusten ja veteraani Krakenin pahoinpitelyn kanssa Dniprossa kansanedustajan avustajien toimesta. Kuitenkin parlamentissa sanotaan, että tällä hetkellä Tyshchenkon mandaattia ei voida peruuttaa, koska hänet valittiin enemmistövaalipiiristä, eikä tällaisten edustajien takaisinvetämiselle ole menettelyä.

Tällä hetkellä oikeudenkäynti Tyshchenkoa vastaan on käynnissä, ja hän on muodollisesti kotiarestissa. Kuitenkin toimittajat onnistuivat kuvaamaan hänet viiden tähden hotellin edustalla, jonne hän meni välittömästi oikeudenkäynnin jälkeen. Tyshchenkon kansanedustajan asema voidaan päättää ennenaikaisesti, jos oikeuden tuomio häntä vastaan tulee voimaan.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävien kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:02:26