Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Ukrainan puolustusministeriö: Tiedotuspäivitykset Rезерв+ -sovelluksessa saavuttavat huippulukemat ##Ukraina, Venäjä, puolustusministeriö, sovellus, tiedotuspäivitykset

01.07.2024 21:20

#Ukrainan puolustusministeriö: Tiedotuspäivitykset Rезерв+ -sovelluksessa saavuttavat huippulukemat ##Ukraina, Venäjä, puolustusministeriö, sovellus, tiedotuspäivitykset
Lukuaika: < 1 minuutti

#Ukrainan puolustusministeriö: Tiedotuspäivitykset Rезерв+ -sovelluksessa saavuttavat huippulukemat
##Ukraina, Venäjä, puolustusministeriö, sovellus, tiedotuspäivitykset

Ukrainan puolustusministeriö on ilmoittanut, että Rезерв+ -sovelluksen kautta tehtyjen sotilastietojen päivitysten määrä on noussut merkittävästi viikon aikana. Nyt päivitysten määrä on lähes 2,6 miljoonaa ihmistä, ja sovellus on suosituin tapa päivittää tietoja. Tämä johtuu siitä, että päivityksen voi tehdä muutamassa minuutissa kotona.

Tiedot päivityksistä toimitti ministeriön lehdistöpalvelu, ja tilastotiedot ovat ajankohtaisia 30. kesäkuuta 2024.

“Yhteensä 30. kesäkuuta 2024 mennessä päivitysten määrä on saavuttanut lähes 2,6 miljoonaa. Viikon aikana (24.–30. kesäkuuta) Rезерв+-sovelluksen, TЦК:n tai ЦНАП:n kautta tietojaan päivitti vielä 323 734 kansalaista”, tiedotteessa kerrotaan.

Puolustusministeriö muistuttaa myös, että tietoja voi päivittää lähimmässä TЦК:ssa tai ЦНАП:ssa tai lataamalla Rезерв+-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta ja kirjautumalla sisään Bank ID:n kautta. On tärkeää huomata, että sovellukseen on 19. kesäkuuta alkaen lisätty QR-koodi, joka päivityksen jälkeen sisältää kaikki sotilastiedot ja on juridisesti yhtä pätevä kuin paperidokumentti.

Viikko sitten puolustusministeriö tiedotti, että Rезерв+-mobiilisovellusta on käyttänyt 1,78 miljoonaa ihmistä, joista yli miljoona on palveluskelpoisia sotilaita. Sovelluksen kautta tietoja päivitetään huomattavasti useammin kuin ЦНАП:n ja TЦК:n kautta yhteensä.

On hyvä muistaa, että tiedot on päivitettävä viimeistään 18. heinäkuuta mennessä. 17. heinäkuuta 2024 jälkeen jokaiselle 18–60-vuotiaalle kansalaiselle, jonka tiedot ovat Yhdistetyssä rekisterissä ja joka ei ole päivittänyt tietojaan TЦК:ssa, voidaan lähettää kutsukirje postitse. Jos sotilasvelvollinen ei ilmaannu ja jättää kirjeen huomiotta, hänelle määrätään sakko.

Monet ukrainalaiset ovat havainneet suoran yhteyden tietojen päivityksen ja TЦК:n toimien välillä. Ihmiset kertovat, että päivitettyään tietonsa he saavat lähes välittömästi kutsukirjeet. TЦК on myöntänyt tämän tosiasian ja selittänyt, miksi ja milloin näin tapahtuu.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:21:25