Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Väärennetyt asiakirjat Ukrainassa

01.07.2024 21:36

Ei audiota saatavissa.

# Väärennetyt asiakirjat Ukrainassa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Väärennetyt asiakirjat Ukrainassa

Hämeenlinnan alueella syyttäjät ja poliisit pidättivät 29-vuotiaan asukkaan, joka yhdessä kahden rikoskumppaninsa kanssa perusti salaisen kirjapainon. Tämä kirjapaino löytyi vuokratiloista teollisuusalueelta, ja siellä valmistettiin väärennettyjä todistuksia, joiden avulla vältettiin mobilisaatio.

Erikoissyyttäjä Länsi-alueelta kertoi maanantaina 1. heinäkuuta tapauksesta. Tutkijat löysivät väärennettyjä ajokortteja, ajoneuvojen rekisteröintitodistuksia ja lääkärintodistuksia, joita sotilasvelvolliset saattoivat käyttää laittomaan rajanylitykseen ja mobilisaation välttämiseen.

“Todettiin, että epäillyt myivät väärennöksiä internetin ja multimediallisten alustojen kautta, vastaanottivat rahaa virtuaalilompakoiden kautta ja lähettivät valmiit asiakirjat postitse. Holografisella suojauksella varustetun todistuksen hinta alkoi 8 000 grivnasta,” ilmoituksessa kerrotaan.

Syyttäjänvirasto informoi, että rikollisryhmää vastaan on nostettu syytteet. Tällä hetkellä harkitaan mahdollisia turvaamistoimia ja tarkistetaan muiden henkilöiden osallisuutta rikokseen.

Metkujen ja korruption torjunta

Sodan aikana, kun toiset puolustavat maata, toiset hyötyvät tilanteesta. Aiemmin tuli ilmi, että SBU paljasti korruptiosuunnitelman Länsi-alueen oikeusministeriön hallinnossa. Sen johtaja auttoi vuosien ajan lahjuksia vastaan velkojen mitätöinnissä.

Heinäkuussa erotettiin virastaan Ukrainan apulaissyyttäjä Dmitro Verbitskyi, joka oli sekaantunut omaisuuden rikastumiseen, jonka arvo oli yli 50 miljoonaa grivnaa.

Lisäksi Kiovassa syyttäjänvirasto paljasti ryhmän, joka huijasi Euroopan unionin maiden kansalaisia call-center-verkoston kautta. Pidätettyjen joukossa on tunnettu “lainrikkoja”.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävien kanssa sekä kirjaudu Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 13:58:29