Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Väkivallanteko ## Virkamiehen murha Zaporižžjassa: Yksi epäilty pidätetty

01.07.2024 18:32

#Väkivallanteko ## Virkamiehen murha Zaporižžjassa: Yksi epäilty pidätetty
Lukuaika: < 1 minuutti

#Väkivallanteko

## Virkamiehen murha Zaporižžjassa: Yksi epäilty pidätetty

Maanantaina 1. heinäkuuta Ukrainassa pidätettiin yksi Zaporižžjan kaupunginvaltuuston osastonjohtajan murhaan osallistuneista rikollisista. Yhdessä rikoskumppanin kanssa epäilty oli piileskellyt toisella alueella Ukrainassa. Toinen rikoksen osallinen on yhä etsintäkuulutettuna.

Pidätyksestä ilmoitti Ukrainan pääsyyttäjänvirasto. Syyttäjien mukaan pidätetylle miehelle on jo annettu syyte Ukrainan rikoslain 115 pykälän mukaan, joka käsittelee tahallista tappoa.

Tutkinnassa on käynyt ilmi, että 11. kesäkuuta tuntematon mies ampui Zaporižžjan kaupunginvaltuuston virkamiestä lähellä asuinrakennuksen sisäänkäyntiä. Virkamies sai vakavia vammoja ja kuoli myöhemmin sairaalassa.

Rikoksen jälkeen ampuja ja hänen rikoskumppaninsa pakenivat Zaporižžjan alueelta ja piileskelivät toisessa maakunnassa. Kiitos tutkijoiden nopeiden toimien, yksi rikollisista saatiin kiinni. Nyt hän on tutkintavankeudessa. Toista, ampujana toiminutta rikoksen osallista etsitään edelleen.

11. kesäkuuta aamulla tuntematon henkilö ampui useita kertoja virkamiestä asuinrakennuksen sisäänkäynnin edessä Zaporižžjassa. Virkamies sai vakavia vammoja ja menehtyi sairaalassa. Myöhemmin kävi ilmi, että uhri oli Maksim Denštšik.

Poliisin mukaan ampuja laukaisi neljä kertaa. Virkamiehellä ei ollut mahdollisuuksia selvitä.

Zaporižžjan aluehallinnon johtaja Ivan Fedorov kommentoi, ettei näin järkyttävää rikosta voida sivuuttaa poliisin ja viranomaisten toimesta. Denštšik oli useaan otteeseen kertonut Fedorovin painostaneen häntä eroamaan virastaan.

Keskustelu on tärkeää, joten kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniimme lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:18:43