Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # VenäjänPropaganda Venäjän Uudet Propagandametodit: Pelottelua ja Harhaanjohtamista #Ukraina #Venäjä #Propaganda

01.07.2024 22:17

# VenäjänPropaganda Venäjän Uudet Propagandametodit: Pelottelua ja Harhaanjohtamista #Ukraina #Venäjä #Propaganda
Lukuaika: < 1 minuutti

# VenäjänPropaganda Venäjän Uudet Propagandametodit: Pelottelua ja Harhaanjohtamista #Ukraina #Venäjä #Propaganda

Venäjällä propagandistit ovat saaneet uusia ohjeita omien kansalaistensa pelotteluun. He väittävät, että Ukraina pyrkii tuhoamaan 90 % venäläisistä ja muuttamaan loput orjiksi. Nämä uudet propagandistiset ohjeet muistuttavat suuresti natsi-Saksan aikaisia suunnitelmia.

Eräällä Venäjän federaation propagandistikanavalla tunnettu propagandisti ja terroristi Vladimir Solovjov väitti, että Ukrainan asevoimat aikovat vallata koko Venäjän. Propagandistien mukaan 90 % Venäjän väestöstä tuhotaan ja loput muutetaan orjiksi.

“Nykyään ajankohtaisimpia ja halutuimpia ovat samat Himmlerin, Goebbelsin, Rosenbergin ja Hitlerin suunnitelmat. SS-erikoisyksiköt ilmestyivät, kun he valmistautuivat tuhoamaan Moskovan väestön kolmessa päivässä. Täysin. Moskovan. Ja Venäjästä he (ukrainalaiset) aikovat jättää 10 % orjiksi, enemmän tai vähemmän. Näin he aikovat toimia kanssamme. Siksi meille ei tule olemaan mitään armoa”, sanoi eräs venäläinen “asiantuntija”.

Aggressiivinen pelottelu: Mitä Venäjän propaganda pelkää
Äskettäin Solovjov ilmaisi tyytymättömyytensä siitä, että Kiovan vesivoimalan pato Dnepr-joella on edelleen ehjä. Hän pitää sitä Venäjän armeijan jalomielisyytenä, mutta “sopimattomana, koska ukrainalaiset pommittavat Belgorodia”. Terroristi ja Kremlinin äänitorvi ehdottaa padon tuhoamista, jotta Ukrainan tiedustelupalvelun johtaja Kyrylo Budanov keskittyisi Krimin sillan räjäyttämisen sijaan Kiovan kohtaloon.

Entinen Venäjän presidentti Dmitri Medvedev on kehottanut täyttämään länsimaat valeuutisilla. Propagandisti on käytännössä kehottanut käymään hybridisotaa länsimaisia valtioita vastaan, mikä tähtää niiden vakauden ja kestävyyden heikentämiseen talouksien, instituutioiden ja kansalaisten vahingoittamisen kautta.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:21:25