Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Voimakkaat Räjähdykset Krimillä ja Belgorodissa

01.07.2024 20:38

Ei audiota saatavissa.

# Voimakkaat Räjähdykset Krimillä ja Belgorodissa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Voimakkaat Räjähdykset Krimillä ja Belgorodissa

Illalla 1. heinäkuuta Krimillä, joka on väliaikaisesti Venäjän terroristien miehittämä, kuultiin voimakkaita räjähdyksiä. Hyökkäyksen kohteena olivat Sevastopolin alue, Balaklava ja ympäröivät alueet. Krimin lisäksi räjähdys tapahtui myös Belgorodissa, jossa paikalliset raportoivat Su-34-koneen ohjausjärjestelmän vikaantumisesta ja KAB-pommin epäonnistuneesta irtautumisesta.

“Krimskij Viter” -kanavan mukaan yksi iskuista osui sotilasyksikköön Karani-alueella (Flotske). Lisäksi Balaklavan voimalaitoksen alueella kuultiin räjähdyksiä. Julkaistuissa valokuvissa ja videoissa näkyy savupatsaita räjähdysten jälkeen, ja raporttien mukaan paikan päällä riehuu tulipalo.

Samaan aikaan Venäjän miehityshallinto väitti, että “kaikki ammuttiin alas”, mutta myönsi “romun putoamisen”. Näin Sevastopolin gaulaitteri Mihail Razvojaev yritti selittää paikallisille, miksi “ohjusten alasampumisen” jälkeen iskun paikoilla riehuvat voimakkaat tulipalot.

Myös illalla 1. heinäkuuta tapahtui mystinen yksittäinen räjähdys Belgorodissa, joka on tilapäisesti Venäjän terroristien hallinnassa. Venäjän viranomaiset väittivät, että se oli muka Ukrainan alueelta tehty hyökkäys. Kuitenkin monitorointitiedot viittaavat siihen, että kyseessä oli todennäköisesti venäläisen Su-34-koneen pudottama ohjattu ilmasta-maahan-pommi (KAB), jota venäläiset kutsuvat “ohjausjärjestelmän vikaantumiseksi”. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun venäläinen pommi putoaa venäläiseen kaupunkiin.

Krim ja Belgorod vastaanottavat terveiset
Kuten “Informator” kirjoitti, väliaikaisesti miehitetyssä Krimissä kuultiin räjähdyksiä sunnuntaina 23. kesäkuuta. Paikalliset kanavat raportoivat voimakkaista räjähdyksistä Sevastopolissa ja Balaklavassa. Myös kerrottiin, että Venäjän ilmatorjunta toimi Jevpatorian, Sakin, Bahchisarain ja Inkermanin alueilla.

Krim joutui 23. kesäkuuta illalla toisen kerran päivän aikana ohjusiskun kohteeksi. Ukrainan asevoimat iskivät vähintään kahdeksalla ATACMS-ohjuksella useisiin Venäjän terroristien sotilaskohteisiin. Iskujen paikoilla oli tulipaloja.

Venäjän Belgorodissa kuultiin yöllä 25. kesäkuuta voimakkaita räjähdyksiä. Kaupunkiin saapui UAV-laitteita, jotka aiheuttivat tuhoa. Venäjän ilmatorjunta yritti ampua alas ukrainalaisia drooneja, mutta osui sen sijaan rakennukseen.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:35:47