Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Analyysi: Venäjän iskut ja Ukrainan vastatoimet #Ukraina #Venäjä #aerodromi #Su27 #drone

02.07.2024 01:55

# Analyysi: Venäjän iskut ja Ukrainan vastatoimet #Ukraina #Venäjä #aerodromi #Su27 #drone
Lukuaika: 2 minuuttia

# Analyysi: Venäjän iskut ja Ukrainan vastatoimet #Ukraina #Venäjä #aerodromi #Su27 #drone

Venäläiset terroristit onnistuivat todella iskemään Mirgorodin lentokentälle, jossa ukrainalaiset Su-27-lentokoneet sijaitsivat. Kuitenkaan ukrainalaisia sotilaita ei voi tästä syyttää. Ukrainan ei tule syyttää upseereitaan, ottaen huomioon, että Ukraina on iskenyt venäläisiin lentokenttiin huomattavasti useammin ja tuhonnut siellä enemmän lentokoneita.

Tästä kirjoitti entinen Ukrainan ilmavoimien tiedottaja Yuri Ignat. Hän kritisoi kaikkia, jotka ilmaisivat tyytymättömyytensä lentokentän iskuun ja ukrainalaisten lentokoneiden vaurioihin.

“Kaikki iloitsevat uutisista, kun Ukrainan puolustusvoimat iskevät miehittäjän lentokoneisiin heidän lentokentillään! ‘Miinus yksi, kaksi, kolme, tai vielä useampi miehittäjän kone ei koskaan enää pommita ukrainalaisia kaupunkeja…’ HURRAA!! Mutta kun vihollinen iskee, ja puhumattakaan siitä, että se iskee päivittäin meidän lentokentillemme yrittäen tuhota Ukrainan ilmailua, ja joskus onnistuu… olemme valmiita repimään sosiaalisessa mediassa kaikki ja kaiken, tarkoittaen omia komentajiamme, jotka ‘eivät onnistuneet, eivät huolehtineet’ jne.!!!” kirjoitti Ignat.

Hänen mukaansa venäläiset yrittävät päivittäin pommittaa lentokenttiä, lähettävät sinne droneja ja hyökkäävät. Näissä olosuhteissa ukrainalaiset sotilaat säilyttävät lentokoneet ja suorittavat taistelutehtäviä.

“En aio yksityiskohtaisesti kuvailla, millä uskomattomilla ponnisteluilla tämä tehdään. Tämä on sota, ja valitettavasti ilman tekniikan menetyksiä. Tämä koskee vihollisen iskua Mirgorodin lentokentälle. Venäläiset iloitsevat, väittävät tuhonneensa monta Su-27-konetta. Antaa heidän iloita! Niin aina. Tilanne ei ole niin paha kuin te, ukrainalaiset, kirjoitatte tunteella. Isku tapahtui. On tiettyjä menetyksiä, mutta ei niin suuria kuin vihollinen väittää, he ovat aina tehneet näin siitä lähtien, kun hyökkäys alkoi”, hän päätti.

Drone-iskut Venäjälle

Onneksi tämä ei ole yksipuolista peliä. Ukraina hyökkää myös aktiivisesti Venäjän alueelle. Esimerkiksi 25. kesäkuuta yöllä tapahtui massiivinen drone-isku Belgorodiin. Iskut kohdistuivat rakennuksiin Belgorodin ja Belgorodin alueella sijaitsevassa Stroiteliassa. Venäjän puolustusministeriö väitti, että ilmapuolustusjärjestelmät onnistuivat sieppaamaan ja tuhoamaan 30 dronea.

Samana päivänä Ukrainan sotilastiedustelu osui ammusvarastoon Voronežin lähellä. Paikalliset viranomaiset vahvistivat vain “räjähdysherkkien esineiden detonaation”. Lisäksi raportoitiin kahden dronen väitettyä alasampumista, mutta ei varaston alueella.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:24:26