Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #AndrijLuzanLiittyyZSUun #Ukraina #Venäjä #Mobilisaatio

02.07.2024 16:07

Ei audiota saatavissa.

#AndrijLuzanLiittyyZSUun #Ukraina #Venäjä #Mobilisaatio
Lukuaika: < 1 minuutti

#AndrijLuzanLiittyyZSUun #Ukraina #Venäjä #Mobilisaatio

Andrij Luzan, YouTube-kanavan “Leijonat jeepissä” toinen perustaja, tunnettu humoristi ja bloggaaja, on ilmoittanut mobilisaatiostaan. Hän teki ilmoituksensa suorassa lähetyksessä Instagramissa. 39-vuotias Kiovasta kotoisin oleva tähti kertoi palveluksen alkavan 6. heinäkuuta.

“Rehellisesti sanottuna, suljettu tili on ainoa paikka, jossa kerroin mobilisoituvani 6. heinäkuuta. Lähdin tälle kiertueelle vain nauttiakseni Ukrainasta ennen palvelukseen astumista,” hän totesi.

Tarkempia yksityiskohtia Luzan ei antanut. Aiemmin hän on käsitellyt mobilisaatiota ja kertonut vuoden 2024 alussa kokeneensa voimakasta stressiä mobilisaatiolain ja miesten matkustuskiellon vuoksi. Luzan onnistui voittamaan pelkonsa syventymällä historialliseen kontekstiin ja edellisten sukupolvien tekoihin.

Mstyslav Banik, sähköisten palveluiden kehitysjohtaja Ukrainan digiministeriössä, mainitsi Luzanin sosiaalisessa mediassa. Banik itse liittyi ZSU:hun maaliskuussa tänä vuonna.

Andrij Luzan on valmistunut Kiovan kansallisesta Karpenko-Karohin yliopistosta, jossa hän sai akateemisen koulutuksen teatteri- ja elokuvanäyttelijänä. Hänen uransa alkoi elokuvissa vuonna 2008, jolloin hän debytoi elokuvassa “Koulu”. Tämä rooli oli hänen läpimurtonsa ja avasi hänelle useita muita mahdollisuuksia. Luzan työskentelee myös dubbausnäyttelijänä.

Viime syksynä Luzan teki oman tutkimuksensa ja paljasti joidenkin “Miss Ukraina” -kauneuskilpailun osallistujien yhteistyön venäläisten kanssa. Näihin kuului muun muassa ammattitanssija Elizaveta Gonchar, joka on esiintynyt useiden artistien musiikkivideoissa.

On huomionarvoista, että viime kuukausien aikana monet Ukrainan viihdemaailman edustajat ovat liittyneet ZSU:hun uuden mobilisaatiolain myötä. Näihin kuuluvat muun muassa kirjailija ja muusikko Serhij Zhadan sekä hänen bändinsä “Zhadan i Sobaki” jäsenet. Myös KAZKA-yhtyeen jäsen Dmytro Mazuryak, Fiolet-yhtyeen keulahahmo ja kirjailija Serhij “Kolos” Martyniuk, sekä Our Atlantic -yhtyeen johtaja Viktor Baida ovat vaihtaneet esiintymisasunsa sotilasunivormuun.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:08:32