Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #BaldwinienHääpäivä

02.07.2024 11:48

#BaldwinienHääpäivä
Lukuaika: 2 minuuttia

#BaldwinienHääpäivä

Alek ja Hilaria Baldwin juhlivat hiljattain 12-vuotishääpäiväänsä. Tämä juhla sujui vaatimattomasti ilman suuria juhlallisuuksia, sillä Emmy-palkittu näyttelijä valmistautuu pian oikeudenkäyntiin taposta. 66-vuotias Baldwin jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia heidän hääpäivästään sekä tuoreita selfieitä vaimonsa kanssa.

“30. kesäkuuta 2012. Vaikka rakastuin sinuun heti, kun tapasin sinut, avioliitto kanssasi tuntui unelmalta. Hyvää ja huonoa. Nousuja ja laskuja. Seitsemän lasta (plus Ireland, Andre ja Holland). Neljä koiraa. Neljä kissaa. Vaikeista ajoista huolimatta en vaihtaisi mitään tästä pois. Hyvää hääpäivää. Olet lahjani”, Alek kirjoitti vaimolleen.

Hilaria Baldwin vastasi miehelleen lämpimästi. Hän julkaisi myös selfien miehensä kanssa, jossa monilapsinen äiti nojasi päätään Baldwiniin. Joogaohjaaja korosti, että he ovat käyneet läpi vaikeita aikoja.

“Hyvää 12-vuotishääpäivää, Alek… Emme ole kokeneet vain iloisia nousuja ja surullisia laskuja, joita elämä väistämättä tuo mukanaan, vaan olemme myös kokeneet kaikenlaista: käänteitä, mutkia, suurta rakkautta ja asioita, jotka ovat niin kivuliaasti jäljessä. Pidämme tiukasti kiinni perheestä ja ystävistä, jotka ovat lohdun ja energian lähteemme. Olemme kiitollisia joka päivästä, jonka voimme viettää yhdessä. Kuinka onnekas olenkaan, että minulla on sinut ja lapsemme, Alek”, Hilaria kirjoitti.

Hilaria myös kääntyi seuraajiensa puoleen ja tunnusti, ettei ole ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa viime aikoina.

“Tiedän, että en ole ollut kovin paljon tällä sivulla viime aikoina, mutta tulen takaisin… Haluan, että te, jotka tätä luette, tiedätte, että olen kiitollinen kaikille teille, jotka teette tästä sivusta tukipaikan. Toivon, että tiedätte, että ystävällisyytenne on lahja, jota arvostamme aina. Rakastan sinua, Alek”, Hilaria lisäsi.

Alek on äskettäin ilmoittanut perheensä reality-showsta, jonka on tarkoitus alkaa vuonna 2025. Näyttelijää vastaan on nostettu syyte taposta liittyen Halyna Hutchinsin kuolemaan. Kuvaaja menehtyi 21. lokakuuta 2021, kun elokuvan “Rust” kuvauksissa ase laukesi Baldwinin käsissä. Seuraava oikeudenkäyntipäivä on 9. heinäkuuta 2024, ja oikeusprosessi odotetaan kestävän 19. heinäkuuta asti. Jos Baldwin todetaan syylliseksi, häntä uhkaa jopa 18 kuukauden vankeustuomio, raportoi Fox News.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa, ja muista kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:31:16