Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Bataljoonat Rintamalla: Ukrainan Puolustusvoimat Torjuvat 189 Hyökkäystä ### #Ukraina #Venäjä #rintama #taistelu

02.07.2024 10:54

# Bataljoonat Rintamalla: Ukrainan Puolustusvoimat Torjuvat 189 Hyökkäystä ### #Ukraina #Venäjä #rintama #taistelu
Lukuaika: 2 minuuttia

# Bataljoonat Rintamalla: Ukrainan Puolustusvoimat Torjuvat 189 Hyökkäystä

### #Ukraina #Venäjä #rintama #taistelu

**Taistelut Rintamalla**

Ukrainan puolustusvoimien pääesikunnan tietojen mukaan rintamalla käytiin 1. heinäkuuta 189 taistelua. Erityisesti Harkovan suunnalla vihollinen jatkoi hyökkäyksiä ilmailun tukemana. Täällä tapahtui yhteensä 13 taistelua Liptsin, Vovchanskin ja Glybokin asutusten alueilla.

**Taistelut Erilaisilla Suunnilla**

Kupianskin suunnalla käytiin 17 taistelua, joissa puolustusvoimat torjuivat vihollisen hyökkäykset Synkivkan, Stepova Novoselivkan, Berestoven ja Pishanen alueilla Harkovan alueella sekä Stelmakhivkan alueella Luhanskin alueella.

Lymanin suunnalla joukot pysäyttivät 16 vihollisen hyökkäystä, erityisesti Hrekivkan, Makiivkan, Nevsken ja Torsken asutusten alueilla Luhanskin alueella.

**Siverskin ja Kramatorskin Suunnat**

Siverskin suunnalla puolustusvoimat torjuivat 21 hyökkäystä. Taistelut jatkuivat Bilohorivkan alueilla Luhanskin alueella sekä Verkhniokamian, Ivano-Darivkan, Spirnen ja Vyimkan alueilla Donetskin alueella.

Kramatorskin suunnalla Ukrainan puolustajat pysäyttivät seitsemän vihollisen yritystä murtautua puolustuksen läpi Klishchiivkan ja Novon alueilla Donetskin alueella.

**Pokrovskin ja Kuraivskin Suunnat**

Pokrovskin suunnalla puolustajat torjuivat 49 vihollisen hyökkäystä. Taistelut jatkuivat Novooleksandrivkan, Vozdvyzhenkan, Yevhenivkan, Novoselivka Pershan, Sokilin, Voskhodin, Yasnobrodovkan ja Netailoven asutusten alueilla Donetskin alueella.

Kuraivskin suunnalla puolustusvoimat jatkavat vihollisen torjumista Georgiivkan, Krasnohorivkan, Paraskoviivkan ja Kostiantynivkan asutusten alueilla. Tällä rintamalla vihollinen yritti murtautua puolustuslinjojen läpi kymmenen kertaa 1. heinäkuuta.

**Vremivskin ja Orikhivskin Suunnat**

Vremivskin suunnalla vihollinen suoritti 14 hyökkäystä puolustusvoimien asemiin Vodian, Makarivkan ja Urozhainen alueilla Donetskin alueella. Orikhivskin suunnalla tapahtui kolme taistelua Novodanilivkan, Malaa Tokmachkan ja Robotinen alueilla Zaporizhian alueella.

**Pridniprovskin Suunta**

Pridniprovskin suunnalla vihollinen jatkaa yrityksiä lyödä puolustusvoimien joukot pois asemistaan. Kaikki yhdeksän vihollisen hyökkäystä epäonnistuivat.

**Venäjän Tappiot**

1. heinäkuuta Ukrainan ilmavoimat ja raketti- ja tykistöjoukot onnistuivat tuhoamaan yhden ammusvaraston, yhden ilmatorjuntajärjestelmän, kaksi tykistöjärjestelmää, kaksi elektronisen sodankäynnin/elektronisen tiedustelun asemaa, 15 vihollisen miesjoukkojen ja aseiden keskittymiskohtaa. Päivän aikana onnistuttiin eliminoimaan 1280 venäläistä sotilasta. Vihollinen menetti myös kahdeksan tankkia, 16 panssaroitua ajoneuvoa, 56 tykistöjärjestelmää, kolme raketinheitintä, 21 taktista UAV:ta, kaksi ohjusta, 70 ajoneuvoa ja neljä erikoisajoneuvoa.

**Kohteiden Pommitukset**

Edellisen vuorokauden aikana Venäjä iski viidellä ohjushyökkäyksellä (käyttäen seitsemää ohjusta), 49 ilmaiskulla (78 tarkkuuspommia). Lisäksi tehtiin lähes 4600 pommitusta, joista 146 raketinheitinjärjestelmillä.

**Siviiliväestön Tappiot ja Vahingot**

Venäjän terrori-iskujen seurauksena on valitettavasti kuolonuhreja ja haavoittuneita siviiliväestössä. Monikerroksiset ja yksityiset asuinrakennukset sekä infrastruktuurikohteet ovat kärsineet tuhoja ja vaurioita.

**Tilanteen Kiristyminen Rintamalla**

OSUV “Hortytsian” tiedottajan Nazar Voloshinin mukaan vihollinen on merkittävästi lisännyt ponnistelujaan rintamalla. Kesäkuussa käytiin yli tuhat taistelua venäläisten kanssa, ja kiivaimmat rintamat ovat olleet Kurakhivka, Pokrovske ja Kramatorsk.

Voloshin totesi, että toukokuussa taistelujen määrä oli 1952 ja huhtikuussa 732. Nämä luvut vain vahvistavat taistelujen kiihtymisen. Vihollinen on aktivoitunut huomattavasti ja hyökkää geometrisessa sarjassa.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös tilata blogimme Patreonin kautta lukeaksesi mainoksettomia artikkeleita.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:34:37