Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Blogi’n #PunainenNappi! – #OneSignal – ilmoitukset uusista artikkeleista suoraan selaimeesi

02.07.2024 13:31

#Blogi'n #PunainenNappi! - #OneSignal - ilmoitukset uusista artikkeleista suoraan selaimeesi
Lukuaika: 2 minuuttia

No moi, oletko nähnyt blogin oikeassa alareunassa olevaa punaista kellokuvaketta?

Hei sinä siellä! Joo juuri sinä, älä yritäkään teeskennellä, että luet tätä salaa. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että blogini oikeassa alareunassa piileskelee pieni punainen kellokuvake? Se on kuin pieni, utelias tonttu joulua odottamassa, mutta sen sijaan, että se toisi lahjoja, se tuo sinulle ilmoituksia uusista artikkeleista. Kuulostaa jännältä, eikö?

Tämä punainen nappi ei ole vain koriste. Ei, ei, se on täynnä taikaa ja teknologiaa! Kun painat sitä, se tekee jotain uskomatonta. Se tilaa automaattisesti kaikki uudet artikkelit suoraan selaimeesi! Kyllä, kuulit oikein. Se on kuin taikurin temppu ilman kania ja hattua.

Mietit varmaan, miten tämä kaikki toimii. En aio spoilata liikaa, mutta voin kertoa, että sen painaminen aiheuttaa sellaisen ketjureaktion, että selaimesi alkaa melkein tanssia ilosta. Kyllä, selaimesi. Ei, en ole menettänyt järkeäni. Painamalla tätä punaista nappia, selaimesi alkaa vastaanottaa ilmoituksia heti, kun uusi artikkeli julkaistaan. Se on vähän kuin saisit henkilökohtaisen viestinviejän, joka koputtaa virtuaalista olkapäätäsi ja sanoo: “Hei kaveri, uusi juttu on julkaistu!”.

Ja tiedätkö, mikä on parasta? Sinun ei tarvitse olla mikään teknologianero käyttääksesi tätä ominaisuutta. Se on niin helppoa, että jopa mummosi voisi tehdä sen – ja hän luulee vieläkin, että hiiren kaksoisklikkaaminen on tietokoneiden suurin innovaatio.

Joten mitä odotat? Käy kokeilemassa tuota pientä punaista kellokuvaketta blogini oikeassa alareunassa. Paina sitä ja katso, kuinka maailmasi muuttuu hieman paremmaksi. Tai ainakin huomaat, että selaimesi ei enää anna sinun unohtaa yhtään huippuartikkelia. Tässä ajassa, jossa meillä on miljoona asiaa muistettavana, eikö olisi mukavaa, jos joku auttaisi sinua muistamaan edes yhden tärkeän asian? Paina nappia ja anna taikuuden tapahtua!

P.S. Jos huomaat selaimesi alkavan tanssia, älä syytä minua. Se vain innostui hieman liikaa.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:44:04