Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # KiehuvaKieliskandaali

02.07.2024 18:34

# KiehuvaKieliskandaali
Lukuaika: < 1 minuutti

# KiehuvaKieliskandaali

Verka Serduchkan kiehtova tapaus herättää keskustelua Ukrainassa

Verka Serduchka, eli Andrii Danylko, on jälleen kerran otsikoissa. Hänen tuore esiintymisensä Kiovassa, jossa hän esitti joitakin kappaleitaan venäjäksi, on herättänyt suurta kohua. Ukrainan viihdemaailma on ollut myrskyn silmässä, kun monet kansalaiset ihmettelevät, miksi Serduchka on ainoa ukrainalainen artisti, joka esiintyy venäjäksi sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tämä kiistanalainen teema nousi esiin bloggaaja Alina Dorotiukin ansiosta. Hän haastatteli laulaja Dmytro Volkanovia, joka on työskennellyt Serduchkan baletissa. Volkanov puolusti Serduchkaa toteamalla, että monet ihmiset tanssivat konsertin loppuun asti, vaikka he myöhemmin kritisoivat esiintymistä sosiaalisessa mediassa. Hän myös korosti, että Serduchka on oikeudenmukainen ja tietää, mitä tekee.

Konsertissa mukana ollut televisiojuontaja ja vloggaaja Anna Tuleva ilmaisi suuttumuksensa Volkanovin kommentteihin. Hän kertoi, että hän ja hänen ystävänsä lähtivät konsertista heti, kun venäjänkieliset kappaleet alkoivat soida. Tuleva myös huomautti, että hänen perheensä jäsenet taistelevat etulinjassa ja heillä on palkintoja Borodiankan puolustamisesta.

Tuleva julkaisi myöhemmin videon Instagram-tarinoissaan, jossa hän selitti, että hänen ärtymyksensä johtui myös siitä, että hänen tarinansa käytettiin esimerkkinä mediassa, vaikka monilla muillakin oli samanlaisia ajatuksia.

Mitä mieltä sinä olet tästä kiistasta? Jaa ajatuksesi ja kommentoi alla. Voit myös tukea blogiani liittymällä Patreoniin ja lukea ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:44:11