Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #NazarYaremchuk #Ukraina #Perhekiista #Finanssiongelmat

02.07.2024 14:13

#NazarYaremchuk #Ukraina #Perhekiista #Finanssiongelmat
Lukuaika: 2 minuuttia

#NazarYaremchuk #Ukraina #Perhekiista #Finanssiongelmat

29 vuotta Nazar Yaremchukin kuolemasta – perhekiista nostaa pintaan finanssiongelmat

Kesäkuun 30. päivänä tuli kuluneeksi 29 vuotta Ukrainan sankarin ja legendaarisen laulajan Nazar Yaremchukin kuolemasta. Hänen nimensä on kuitenkin viime aikoina noussut esiin aivan muista syistä. Yaremchukin lapset, 48-vuotias Dmytro ja 31-vuotias Maria, ovat joutuneet riitoihin, mikä on tuonut esille perheen taloudelliset ongelmat.

Tieto tästä tuli julkisuuteen Maria Yaremchukin harvinaisessa Instagram-päivityksessä. Toukokuussa tuli ilmi, että Maria, joka edusti Ukrainaa Euroviisuissa vuonna 2014 ja sijoittui kuudenneksi, oli synnyttänyt esikoisensa. Koska Maria elää pääosin yksityistä elämää verrattuna muihin viihdemaailman edustajiin, tätä tietoa ei aluksi laajasti käsitelty. Vasta äskettäin Marian vanhempi veli Dmytro vahvisti, että hänen sisarensa oli synnyttänyt pojan.

Dmytron mukaan hän ja heidän veljensä Nazar ovat onnittelivat Mariaa pojan syntymästä, mutta Maria ei vastannut. Lisäksi Dmytro väittää, että Maria ei koskaan onnitellut häntä eikä Nazaria heidän lastensa syntymästä. Maria ei jäänyt hiljaiseksi, vaan vastasi veljelleen. Hänen mukaansa hän on nähnyt Dmytron elämänsä aikana korkeintaan 15 kertaa.

“Valitti lehdistölle, että olen huono ja ‘erikoislaatuinen sisko’, en vastannut hänelle Viberissä (en edes nähnyt viestiä, koska en juurikaan käytä sitä). Ja katsokaas, en onnitellut häntä hänen lastensa syntymästä. Mistä minun olisi pitänyt tietää siitä, Dima? Emme ole koskaan olleet yhteydessä. Kaveri vei kaikki rojaltit isän kappaleista, enkä saanut penniäkään. Ja nyt olen hänelle velkaa”, Maria totesi.

Maria käsitteli myös uutisia esikoisensa syntymästä. 31-vuotias laulaja huomautti, että hän otti yhteyttä, koska hän oli kyllästynyt tilanteeseen. Hän syytti myös sairaalaa, jossa hän synnytti, tietojen vuotamisesta medialle.

Maria ei ole paljastanut poikansa isän nimeä eikä näytä yhteiskuvia hänen kanssaan. Jo ennen täysimittaisen sodan alkua uutiset kertoivat, että Oleksandr Ponomariovilla olisi suhde Mariaan. Marian veli Dmytro ei vahvistanut tätä ja piti sitä epätodennäköisenä. Maria kommentoi ensimmäistä kertaa näitä huhuja.

“Ilmeisesti lapseni isä on Oleksandr Ponomariov jostain käsittämättömästä syystä. Kiitos varmojen otsikoiden, naapuritkin kysyvät nyt vakavissaan: ‘Missä on Sasha? Onko se totta?’. On kiusallista Sashan vaimon edessä, puhumattakaan siitä, miltä lapseni isästä tuntuu lukea tällaista”, Maria kirjoitti.

Laulaja kehotti mediaa tarkistamaan tietonsa ennen julkaisua ja olemaan hyödyntämättä yksityisiä asioita uutisoinnissaan.

“Ihanteellisessa maailmassa toivoisin, että yhteiskunta ei vain kunnioittaisi vaan myös suojelisi äitien ja heidän henkistä terveyttään”, Maria päätti.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:47:42