Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Oksana Dmitrieva ja kallis vaatemaku

02.07.2024 16:09

Ei audiota saatavissa.

# Oksana Dmitrieva ja kallis vaatemaku
Lukuaika: < 1 minuutti

# Oksana Dmitrieva ja kallis vaatemaku

Oksana Dmitrieva, “Kansan palvelija” -puolueen kansanedustaja, tunnetaan kalliin merkkivaatteiden ystävänä. Tarkastellaanpa hänen vaatekaappiaan hieman tarkemmin.

Dmitrieva on useaan otteeseen nähty julkisuudessa Burberryn ruskeassa blousessa, jossa on rusetti kaulassa. Jos vaate on aito, sen hinta on noin 650 euroa eli noin 28,6 tuhatta grivnaa.

Dmitrieva Burberryssä

Toinen vaate, jonka Dmitrieva on esitellyt julkisuudessa, on musta sifonkinen pusero kukkakuvioilla ja rusetilla kaulassa. Tämä on osa Dolce & Gabbana -merkin mallistoa, ja kyseisen puseron hinta on 1225 dollaria eli noin 50 tuhatta grivnaa.

Dmitrieva Dolce & Gabbanassa

Dmitrievan vaatekaapissa on myös useita Zimmermann-merkin puseroita, jotka tunnetaan ilmavista silueteistaan ja kukkakuvioistaan. Yksi lyhyt, kirjailtu pusero maksoi hänelle 418 euroa eli noin 18,4 tuhatta grivnaa. Toinen, leveähihaisen ja pystykauluksisen sifonkipaida, maksoi 616 euroa eli noin 27 tuhatta grivnaa.

Zimmermannin printit ovat Dmitrievan suosikkeja

Lisäksi hänen kokoelmassaan on keltainen pusero italialaiselta N°21-merkiltä. Vaikka täsmälleen samanlaista puseroa ei enää ole myynnissä, vastaava malli maksaa 515 dollaria eli noin 21 tuhatta grivnaa. Yhteensä mainittu vaatekaappi on maksanut poliitikolle noin 145 tuhatta grivnaa.

Enää tätä puseroa ei ole myynnissä

Oksana Dmitrieva on entinen hammaslääkäri, joka jatkaa edelleen lääketieteellistä uraansa. Vuosiensa aikana hammaslääkärinä hän on ansainnut varallisuutensa, johon kuuluu muun muassa ylellisiä koruja, kalliita autoja ja asuntoja. Hänen ilmoituksensa mukaan hänellä on Cartierin ja Jacob & Co:n kelloja, Chopardin riipus, Chanelin timanttisormus sekä timanttikorvakorut.

Dmitrievan autokokoelmaan kuuluu Porsche Cayenne vuodelta 2011, jonka arvo on 100 tuhatta grivnaa, ja Mazda CX-9 vuodelta 2022, jonka arvo on 1,585 miljoonaa grivnaa. Hänellä on myös pysäköintipaikka Kiovassa, jonka arvo on 159 tuhatta grivnaa, sekä kaksi asuntoa. Ensimmäinen on 43,2 neliömetrin asunto Mikhailivka-Rubezhivkan kylässä Kiovan alueella, jonka arvo on 149 671 grivnaa. Toinen, 93,7 neliömetrin asunto Kiovassa, on ostettu vuonna 2019 viidellä miljoonalla grivnalla.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:37:46