Eilen yhteensä 88810 latausta

20245 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Skandaali Dniprossa: Entinen Kraken-yksikön taistelija kommentoi Tishchenkon hyökkäystä ## #Ukraina #Venäjä #Tishchenko #Kraken

02.07.2024 20:36

# Skandaali Dniprossa: Entinen Kraken-yksikön taistelija kommentoi Tishchenkon hyökkäystä ## #Ukraina #Venäjä #Tishchenko #Kraken
Lukuaika: 2 minuuttia

# Skandaali Dniprossa: Entinen Kraken-yksikön taistelija kommentoi Tishchenkon hyökkäystä

## #Ukraina #Venäjä #Tishchenko #Kraken

Entinen Kraken-erikoisyksikön taistelija Dmytro Pavlov, tunnettu kutsumanimellä “Syn”, kommentoi ensimmäistä kertaa skandaalia, jossa hänen turvamiehensä pahoinpitelivät kansanedustaja Mykola Tishchenkon Dniprossa. Pavlovin mukaan tällaista voi tapahtua kenelle tahansa, ja hän näkee, että tapaus ei koske vain häntä ja hänen lastaan vaan koko Ukrainan kansaa. Ex-sotilas kiitti kaikkia tuesta ja avusta tilanteen julkisuuteen saattamisessa.

Pavlov kirjoitti asiasta Facebook-sivullaan. Hän korosti, että juuri yhteiskunnallisen resonanssin ansiosta tilanteeseen voitiin vaikuttaa.

“Rangaistuksetta jäänyt virkamies, jonka itsetuntoa loukkasi ukrainalaisen yksinkertainen ja luonnollinen kysymys, päätti näyttää valtansa. Hän päätti osoittaa, että pelkkä hänen tahtonsa riittää, ja hänen poliisinsa ja turvamiehensä voivat hakata, nöyryyttää, vangita ja rangaista ketä tahansa ukrainalaista, joka uskaltaa vastustaa häntä. Hän ei ainoastaan usko omaan rankaisemattomuuteensa, vaan on saanut kätyrinsä uskomaan, että he voivat tehdä mitä tahansa, eikä laki tai moraalisäännöt koske heitä… Vain julkisuus ja yhteiskunnallinen resonanssi antavat toivoa siitä, että syylliset saadaan vastuuseen. Kiitos teille tästä, ystävät”, Pavlov kirjoitti postauksessaan.

Lisäksi ex-sotilas julkaisi videon tapahtuneesta. Videolla näkyy, kuinka Pavlov ja toinen mies näyttivät sotaveteraanitodistuksensa. Tällä hetkellä Tishchenkon avustaja Evelina Andrievska, jolla on sukulaisuussuhde “dnr-kuningattareen” Alina Andrievskaan, alkoi kuvata dokumenttien tietoja. “Syn” pyysi häntä lopettamaan, mutta Andrievska ei kuunnellut, mikä provosoi konfliktin. Jonkin ajan kuluttua kansanedustajan mukana olleet sotilaspuvussa olevat henkilöt kaatoivat miehen maahan, alkoivat hakata häntä ja laittoivat käsiraudat.

Hyökkäys sotilasta vastaan Dniprossa
Muistutettakoon, että 21. kesäkuuta Tishchenko saapui Dniproon jälleen kerran “iskuamaan” call-centereitä, joita hän kutsui laittomiksi. Hänen kanssaan oli joukko ihmisiä puolustusvoimien puvuissa ja balaklavoissa. He hyökkäsivät keskellä päivää siviilivaatteissa olevan miehen kimppuun, joka oli kävelyllä lapsen kanssa, ja pitivät häntä laittomasti vangittuna. Uhriksi paljastui entinen Kraken-erikoisyksikön sotilas Dmytro Pavlov. Myös Pavlovin kanssa ollut vauva kärsi hyökkäyksessä. Veteraani on jo tehnyt ilmoituksen poliisille.

Tishchenko on ilmoittanut, ettei hänellä ole osuutta skandaaliin ja kutsuu itseään tilanteessa provokaation uhriksi. Nimenomaan kansanedustaja kertoi paljastaneensa “Dnipro suurimman call-centerin”, jonka hänen mukaansa paikallinen rikollisuus hallitsee.

Tishchenkoa vastaan käydään parhaillaan oikeudenkäyntiä, ja hän on muodollisesti kotiarestissa. Kuitenkin toimittajat kuvasivat hänet viiden tähden hotellin edustalla, jonne hän meni heti oikeudenkäynnin jälkeen. Jos oikeuden päätös astuu voimaan, Tishchenkon kansanedustajan valtuudet saatetaan peruuttaa ennenaikaisesti.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta lukeaksesi ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 14:27:10