Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Suuri palo Venäjän sotilastukikohdassa Kurskissa #Ukraina #Venäjä #palo #sotilastukikohta

02.07.2024 14:11

Ei audiota saatavissa.

# Suuri palo Venäjän sotilastukikohdassa Kurskissa #Ukraina #Venäjä #palo #sotilastukikohta
Lukuaika: < 1 minuutti

# Suuri palo Venäjän sotilastukikohdassa Kurskissa #Ukraina #Venäjä #palo #sotilastukikohta

Kurskin keskustassa on syttynyt voimakas palo Venäjän armeijan tukikohdassa. Savupatsas on nähtävissä kaupungin eri osista. Kurskin viranomaiset väittävät, ettei kukaan ole loukkaantunut, mutta samalla he salaavat, että kyseessä on sotilaskohde.

Ukrainalaiset OSINT-tutkijat “KiberBoroshno” -ryhmästä ovat määrittäneet palon tarkat koordinaatit. Heidän tietojensa mukaan Kurskissa palaa 3754. keskus ilmailutekninen tukikohta (sotilasyksikkö 13830).

Kansanedustaja Oleksiy Goncharenko on ilmoittanut, että ennen paloa Kurskissa kuultiin räjähdyksiä. Väliaikainen alueen kuvernöörin viransijainen Oleksiy Smirnov on Telegramissa vahvistanut, että sammutustyöt ovat käynnissä Kurskin keskustassa.

Smirnov ei kuitenkaan maininnut, että palo on syttynyt sotilaskohteessa. Venäläisen viranomaisen mukaan paikalla toimii 10 erikoislaitetta ja 60 hengen pelastusryhmä. “Palo on saatu rajattua. Tietoja loukkaantuneista ei ole saatu. Palon syitä selvitetään”, hän kertoo.

1. heinäkuuta yönä Kurskin alue joutui laajan drooni-iskun kohteeksi. Venäläiset miehittäjät kertoivat hyökkäyksestä, mutta Ukraina ei kommentoinut asiaa. Arvioiden mukaan alueen yllä havaittiin seitsemästä kahteenkymmeneen miehittämätöntä ilma-alusta. Venäjän puolustusministeriö väitti, että yhdeksän droonia ammuttiin alas, mutta viranomaiset eivät kertoneet seurauksista.

Levottomat yöt Venäjällä

30. kesäkuuta Venäjän puolustusministeriö ilmoitti, että he olivat muka ampuneet alas 36 droonia kuudessa eri alueella. 28. kesäkuuta venäläiset väittivät, että 25 droonia hyökkäsi viiteen eri alueeseen, ja yksi öljyvarasto joutui hyökkäyksen kohteeksi.

27. kesäkuuta yönä droonit hyökkäsivät myös Tverin alueelle. Rydkinskin tutkimuslaitoksessa syttyi palo, joka työskentelee Venäjän puolustusteollisuuden hyväksi.

21. kesäkuuta Rostov-na-Donussa kuultiin useita räjähdyksiä. Paikallisilla ammusvarastoilla syttyi palo, joka johti räjähdyksiin.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös rekisteröityä Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 13:57:32