Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Teinien väkivalta järkyttää Lvovissa #Ukraina #Venäjä #väkivalta #sosiaalinenmedia

02.07.2024 20:37

# Teinien väkivalta järkyttää Lvovissa #Ukraina #Venäjä #väkivalta #sosiaalinenmedia
Lukuaika: 2 minuuttia

# Teinien väkivalta järkyttää Lvovissa #Ukraina #Venäjä #väkivalta #sosiaalinenmedia

Lvovissa kaksi teini-ikäistä tyttöä pahoinpiteli leikkikentällä pienen pojan. Tapauksen tutkinta on käynnissä, ja poliisi on tunnistanut syylliset sekä kuulustelee tapahtuman osallisia ja silminnäkijöitä. Rikosoikeudellisen menettelyn käynnistämistä harkitaan.

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa 16- ja 17-vuotiaat tytöt ensin pakottavat 9-vuotiaan pojan pyytämään anteeksi ja sitten pahoinpitelevät hänet leikkikentällä Lvovissa. Video on ilmeisesti tyttöjen itsensä julkaisema Telegramissa. Poliisi havaitsi videon sosiaalisen median valvonnan aikana 1. heinäkuuta ja pystyi jäljittämään tytöt. Viranomaiset ovat vahvistaneet tapahtumaan osallistuneiden henkilöllisyydet: 9-vuotiaan pojan, 16-vuotiaan tytön, joka löi häntä, ja vuotta vanhemman tytön, joka kuvasi videon. Kaikki osapuolet ovat Lvovista.

Tällä hetkellä pojan tila tarkistetaan, ja hänen kiusaajiaan uhkaa rikosoikeudellinen vastuu: tutkitaan rikosprosessin aloittamista Ukrainan rikoslain 125 §:n 1 momentin (tahallinen lievä ruumiinvamma) nojalla. Tytöille voi seurata sakko, joka on enintään viisikymmentä verovapaata vähimmäistuloa, tai yhdyskuntapalvelua enintään kahdeksi sadaksi tunniksi tai enintään vuoden mittaisia korjaavia töitä.

Video, jossa yksi pahoinpitelijöistä lyö poikaa, levisi sosiaalisessa mediassa 1. heinäkuuta. Kuvaus alkaa pojan anteeksipyynnöstä (mitä tapahtui ennen tätä, ei tiedetä), mutta videon tekijälle tämä ei riitä, ja hän vaatii poikaa polvistumaan välittömästi. Poika kieltäytyy, ja tyttö lyö häntä kasvoihin. Tämän jälkeen videolla kuuluu lapsen itkua.

Mitä sosiaalisessa mediassa kirjoitetaan tytöistä, jotka pahoinpitelivät lapsen leikkikentällä Lvovissa

Sosiaalisessa mediassa käyttäjät jakavat videoita tytöistä, joissa he eivät epäröi kertoa väitetysti huumeiden käytöstä, jonka seurauksena heidän tilansa muuttuu, paikallinen Telegram-kanava “Lvivich” raportoi. Yksi heistä tallentaa toimintaansa kameralle ja julkaisee sen tilillään.

Lisäksi todistajien mukaan yksi tytöistä järjestää usein tappeluita ja provokaatioita Lvovin keskustassa, haudoilla hautausmaalla ja kuuntelee julkisesti venäläistä musiikkia ystävänsä kanssa. Lisäksi yksi heistä johtaa ystäviensä kanssa Telegram-kanavaa, jossa hän väitetysti jakaa intiimejä valokuvia. Myös kiusaamisesta muita nuoria vastaan kanavalla kerrotaan.

Tytöt on nähty Lvovin keskustassa väitetysti epävakaassa tilassa. Joidenkin tietojen mukaan yhden tytön äiti on kuntosaliketjun perustaja ja isä “vaikutusvaltainen henkilö”, jolla voi olla yhteyksiä poliisiin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:41:13