Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #UkrainanArmeijanHaasteet ## Ukrainan armeijan suurimmat ongelmat: motivoituneiden sotilaiden puute ja puutteet puolustusjärjestelmissä

02.07.2024 23:30

#UkrainanArmeijanHaasteet ## Ukrainan armeijan suurimmat ongelmat: motivoituneiden sotilaiden puute ja puutteet puolustusjärjestelmissä
Lukuaika: < 1 minuutti

#UkrainanArmeijanHaasteet

## Ukrainan armeijan suurimmat ongelmat: motivoituneiden sotilaiden puute ja puutteet puolustusjärjestelmissä

Ukrainan armeijan nykytilanteessa on merkittäviä haasteita, joita pitää ratkaista kiireellisesti. Ukrainan asevoimien ylipäällikkö, kenraali Oleksandr Syrsky, on todennut, että suurin ongelma on motivoituneiden ja hyvin koulutettujen sotilaiden puute. Lisäksi on vakavia puutteita radioelektronisen sodankäynnin ja ilmatorjuntajärjestelmien toimituksissa.

Tilanne itärintamalla on erittäin intensiivinen, ja taistelulinjat ovat laajentuneet. Syrsky on hiljattain vieraillut useissa rintamakohteissa ja tehnyt havaintoja, jotka tukevat hänen johtopäätöksiään.

“Nykyään komentajien suurin haaste on motivoituneiden ja laadukkaasti koulutettujen sotilaiden rekrytointi. Toinen merkittävä ongelma on nykyaikaisten radioelektronisen sodankäynnin ja ilmatorjuntajärjestelmien saanti, jotka kykenisivät tehokkaasti taistelemaan vihollisen droneja vastaan”, Syrsky kirjoitti.

Kenraalin mukaan Toretškin suunta on nykyisten taistelujen uusi painopiste, jossa 95. hyökkäysprikaati puolustaa aluetta. Tilanne on myös vaikea Pokrovskin suunnalla, joka vaatii jatkuvaa vahvistamista, huomiota ja ammusvarantojen täydentämistä. Venäjän joukot suorittavat jatkuvasti rotaatioita ja lähettävät uusia sotilaita taisteluun.

“Vihollinen pyrkii murtamaan puolustuksemme ja on jälleen kerran korvannut iskujoukkonsa, joiden taistelukyky on täysin menetetty, ja jatkanut hyökkäystoimia. Huolimatta suurista panssarikaluston menetyksistä vihollinen jatkaa sen käyttöä yhdessä intensiivisen tykistötulen ja FPV-dronejen iskujen kanssa”, kenraali totesi.

Kaikesta huolimatta Ukrainan joukot ovat ylivoimaisia Venäjän joukkoihin nähden sekä dronejen määrässä että niiden operoijien ammattitaidossa. Dronejen aktiivinen käyttö on tällä hetkellä menestyksen ja sotilaiden hengen säilyttämisen avain, Syrsky tiivisti.

Kesäkuun ennätykselliset tappiot hyökkääjille

Kesäkuun 28. päivään mennessä Venäjän armeija on menettänyt 1239 tykistöyksikköä, mikä on ennätyksellinen luku täysimittaisen sodan alusta lähtien. Koko sodan aikana Venäjän armeija on menettänyt yli 14 000 tykistöjärjestelmää, ja kesäkuusta 2024 tuli ennätyksellinen kuukausi.

Muistutamme myös, että Ukrainan joukot ovat tuhonneet Venäjän eliittisen ilmarynnäkköprikaatin Vovtšanskissa. Forbesin mukaan kyseessä on 83:s ilmarynnäkköprikaati, joka vetäytyi kaupungista uudelleenjärjestelyä varten.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:48:43