Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # VenäjänHyökkäys #Ukraina #Harkova Iskun Seuraukset Pelastajat Suojaavat Satoa Harkovan Alueen Pommitukset

02.07.2024 09:01

# VenäjänHyökkäys #Ukraina #Harkova Iskun Seuraukset Pelastajat Suojaavat Satoa Harkovan Alueen Pommitukset
Lukuaika: < 1 minuutti

# VenäjänHyökkäys #Ukraina #Harkova

Venäjän Hyökkäys Harkovan Alueella: Peltopalo ja Tuho

Harkovan alueella venäläiset terroristit ovat jälleen kerran hyökänneet, tällä kertaa kohteenaan vehnäpelto. Isku aiheutti tulipalon, joka uhkasi tuhota tulevan sadon. Tämä hyökkäys oli tarkoituksellinen ja sen tarkoituksena oli hävittää viljasato.

Pelastuslaitos (DSNS) raportoi, että isku tapahtui maanantaina noin kello 16:00. “Vihollinen iski kypsään vehnäpeltoon Karasivkan kylän lähellä Zolochivin yhteisössä”, tiedotteessa kerrotaan.

### Iskun Seuraukset

Iskun seurauksena syttyi tulipalo, mutta pelastajat onnistuivat nopeasti rajaamaan palon, jotta koko 110 hehtaarin pelto ei tuhoutuisi. Tulipalo saatiin sammutettua kello 17:10. Paikalla työskenteli DSNS:n pelastus- ja sammutusyksikkö, joka oli varustettu maastoautoilla ja vahvistettu lääkintähenkilöstöllä.

### Pelastajat Suojaavat Satoa

“Vihollinen pyrki tarkoituksella tuhoamaan sadon. Tulipalo saatiin rajattua ja sammutettua kahden hehtaarin alueella”, kommentoi Harjovan OVA:n johtaja Oleg Sinegubov.

### Harkovan Alueen Pommitukset

Venäläisten hyökkäykset Harkovan alueelle jatkuvat. Harjovan OVA:n mukaan viimeisen vuorokauden aikana, 1. heinäkuuta, vihollinen pommitti Harkovaa kello 16:24. KAB-iskussa osui siviiliyrityksen alueelle, mutta onneksi ilman uhreja. Kello 21:37 vihollisen isku kohdistui yksityiseen yritykseen eteläkaupungissa, aiheuttaen kahden henkilöauton palamisen, varastorakennuksen tuhoutumisen ja sähkölinjojen vaurioitumisen. Iskussa loukkaantui neljä ihmistä.

Yön aikana 2. heinäkuuta kello 2:16, venäläiset pommittivat Kozacha Lopanin kylää, jossa yksityinen talo vaurioitui.

Keskustele artikkelista ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreon-tilillemme lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:36:34