Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Analyysi: Ghetmanstevin Uusi Aksessuari – Punainen Lankaranneke #Ukraina #Venäjä #talous #politiikka

03.07.2024 17:54

#Analyysi: Ghetmanstevin Uusi Aksessuari - Punainen Lankaranneke #Ukraina #Venäjä #talous #politiikka
Lukuaika: 2 minuuttia

#Analyysi: Ghetmanstevin Uusi Aksessuari – Punainen Lankaranneke

#Ukraina #Venäjä #talous #politiikka

Viime aikoina on herättänyt huomiota, että Ukrainan verokomitean puheenjohtaja ja kansanedustaja Danilo Ghetmanstev on alkanut käyttää uutta asustetta – punaista lankaa ranteessaan. Tämä rannekoru, joka uskomusten mukaan suojaa pahalta silmältä ja kirouksilta, oli erityisen suosittu noin kymmenen vuotta sitten, mutta jotkut ihmiset käyttävät sitä vieläkin.

On mahdollista, että Ghetmanstev on alkanut pelätä, että häntä kohtaa paha silmä, sillä hänen “nerokkaat” talousideansa ovat aiheuttaneet haittaa monille. Ennusteiden mukaan Ukrainaa uhkaa elokuussa maksukyvyttömyys ja hryvnian arvon lasku, osittain Ghetmanstevin talouspolitiikan vuoksi.

Kansan keskuudessa uskotaan, että jopa ohuin punainen lanka suojaa pahalta silmältä. Ghetmanstevilla on, kuten kuvista näkyy, kaksinkertainen rannekoru. Hän saattaa ajatella, että yksinkertainen lanka ei riitä, kun huomioidaan hänen aiheuttamansa vahinko.

Mitä punainen lanka vasemmassa kädessä tarkoittaa?

Uskomusten mukaan punainen lankaranneke tulisi pitää ranteessa, kunnes se luonnollisesti kuluu pois. Uskotaan, että lanka vahvistaa intuitiota, suojaa pahoilta voimilta ja negatiivisilta tunteilta sekä auttaa ratkaisemaan ongelmia parhaalla mahdollisella tavalla.

Odesan hiippakunnan pappi Mykyta Komov kertoo, että punaisen langan käyttämisen perinteen aloittivat kabbalan kannattajat. Kabbalistien mukaan heidän uskonsa perustuu Raamattuun ja he viittaavat Raakelin, Jaakobin vaimon, tarinaan, joka ei voinut tulla raskaaksi. Vasta kun hän sitoi punaisen langan ranteeseensa, hän synnytti kaksi lasta. Mykyta Komov korostaa, että Pyhässä kirjassa ei ole tällaista kertomusta, joten tarina ei ole tosi.

Pappi korostaa, että kirkko kieltää pahojen silmien olemassaolon, ja siksi kristitylle on sopimatonta käyttää tällaisia amuletteja. “Pahan pääasiallinen lähde maailmassamme ovat demonit. Kirous tai muu paha tulee ihmisen osaksi, kun hän loittonee Jumalasta ja elää väärin. Silloin demoneilla on valta näiden ihmisten yli. Tällöin mikään punainen lanka ei voi auttaa”, sanoo Mykyta Komov.

Enemmän veroja

Danilo Ghetmanstev pyrkii radikaalisti nostamaan veroja. Erityisesti kyseessä on sotavero, jota Ukrainan kansalaiset ovat maksaneet vuodesta 2014 lähtien.

Äskettäin parlamentti hyväksyi Ghetmanstevin aloitteesta lakiesityksen niin sanotusta “valkoisen liiketoiminnan klubista”. Tämä veroinitiatiivi ehdottaa veronhuojennuksia niille yrittäjille, jotka maksavat veronsa säännöllisesti ja täysimääräisesti. Oppositiovoimat väittävät, että tämä jakaa liiketoiminnan mustaan ja valkoiseen. Asiantuntijat korostavat, että tämä laki rikkoo Ukrainan perustuslakia ja luo syrjiviä olosuhteita liiketoimintaympäristössä.

Aiemmin Danilo Ghetmanstevia on syytetty Ukrainan liiketoiminnan tuhoamisesta ja työskentelystä Venäjän hyväksi. Lisäksi Ghetmanstev on ennustanut tulevaisuutta koskien ja kehottanut varautumaan pahimpaan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Kirjaudu Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:20:59