Eilen yhteensä 88810 latausta

20224 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Bidenin väsyneet debatit ja niiden seuraamukset #Ukraina #Venäjä #Biden #Trump #Politiikka

03.07.2024 12:56

# Bidenin väsyneet debatit ja niiden seuraamukset #Ukraina #Venäjä #Biden #Trump #Politiikka
Lukuaika: 2 minuuttia

# Bidenin väsyneet debatit ja niiden seuraamukset #Ukraina #Venäjä #Biden #Trump #Politiikka

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden, jonka ehdokkuutta pyritään poistamaan vaaleista, on myöntänyt, että hänen esiintymisensä Donald Trumpia vastaan käydyissä väittelyissä eivät sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Biden kertoi, että syynä tähän oli väsymys, joka johtui lukuisista kansainvälisistä matkoista. Hän mainitsi, että Ranskan ja Italian matkojen jälkeen, joiden aikana hän ylitti useita aikavyöhykkeitä, hän tunsi itsensä uupuneeksi, mikä vaikutti negatiivisesti hänen valmistautumiseensa Trumpin kohtaamiseen.

Reutersin mukaan Biden teki tämän lausunnon kampanjatilaisuudessa McLeanissa, Virginiassa.

“Minulla ei ollut paras iltani. Päätin matkustaa paljon, ja se johti siihen, että fyysinen ja henkinen tilani eivät olleet parhaimmillaan,” Biden sanoi.

Presidentti myönsi myös, että “ei kuunnellut työntekijöitään, palasi takaisin ja oli vähällä nukahtaa lavalla.”

“Se ei ole tekosyy, mutta se on selitys,” hän lisäsi.

Viime kuussa Joe Biden teki kaksi erillistä matkaa Ranskaan ja Italiaan, jotka kestivät kaksi viikkoa. Osallistuttuaan G7-huippukokoukseen Barissa, Italiassa, hän lensi yöllä osallistuakseen varainkeruutilaisuuteen entisen presidentin Barack Obaman kanssa Los Angelesissa 15. kesäkuuta, minkä jälkeen hän palasi seuraavana päivänä Washingtoniin. Myöhemmin hän vietti kuusi päivää Camp Davidissa valmistautuen 27. kesäkuuta käytyihin väittelyihin.

Valkoisen talon hallinto ilmoitti, että Yhdysvaltain presidentti aikoo toipua epäonnistuneista väittelyistä, eikä hän enää tarvitse kognitiivisia testejä. Valkoisen talon tiedottaja Karine Jean-Pierre kertoi, että lääketieteellinen tiimi totesi, ettei kognitiivinen testi ole tarpeellinen. Hän lisäsi, että Biden osoittaa olevansa vahva ja päättäväinen johtaja, joka on valmis työskentelemään amerikkalaisten hyväksi.

Tiedottaja mainitsi myös, että presidentti tunsi olonsa huonoksi väittelyiden aikana ja että hänen terveytensä on lääketieteellisen tiimin prioriteetti. Hänen mukaansa Biden tuntee edelleen epämukavuutta kurkkukivun vuoksi, joka vaivasi häntä ennen väittelyjä.

Bidenin ehdokkuutta halutaan poistaa epäonnistuneiden väittelyiden jälkeen

The New York Times -julkaisun toimitus kehotti Joe Bidenia luopumaan osallistumisesta presidentinvaalikampanjaan, pitäen häntä enää kelvottomana virkaan. Toimittajat kertoivat, että hän esiintyi väittelyissä kuin suuren valtion virkamiehen varjo ja hänellä oli usein vaikeuksia vastata Trumpin provokaatioihin, eikä hän aina saanut lauseitaan päätökseen.

Myös demokraattipuolueen johtajien keskuudessa kasvaa huoli Bidenin kyvystä voittaa vaalit, ja hänen jatko-osallistumisensa kampanjaan on noussut keskustelunaiheeksi. Kongressiedustaja Lloyd Doggett ilmaisi, että Bidenin tulisi vetäytyä ehdokkuudesta, ja tätä tukevat muut demokraattipuolueen edustajat.

The Washington Post ehdotti listan mahdollisista demokraattipuolueen ehdokkaista, jotka voivat korvata Joe Bidenin vaaleissa:
– Kamala Harris — Yhdysvaltain varapresidentti.
– Gretchen Whitmer — Michiganin kuvernööri.
– Pete Buttigieg — liikenneministeri.
– Josh Shapiro — Pennsylvanian kuvernööri.
– Jared Polis — Coloradon kuvernööri.
– Gavin Newsom — Kalifornian kuvernööri.
– Raphael Warnock — Georgian senaattori.
– Michelle Obama — entinen ensimmäinen nainen.
– Amy Klobuchar — Minnesotan senaattori.
– Andy Beshear — Kentuckyn kuvernööri.

Toimittajat huomauttavat, että Kamala Harris on paperilla ihanteellinen ehdokas. Jotkut tiedotusvälineet pitävät Josh Shapiroa parhaana ehdokkaana.

Muistettakoon, että väittelyiden jälkeen Bidenin vaimo saattoi hänet kädestä pitäen pois salista. Hänen perheensä kuitenkin haluaa hänen jatkavan vaalikampanjaa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreon-tilaukseen lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 06:14:56