Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Elokuvaensi-illat Ukrainassa tällä viikolla #Ukraina #elokuvat

03.07.2024 13:11

# Elokuvaensi-illat Ukrainassa tällä viikolla #Ukraina #elokuvat
Lukuaika: 2 minuuttia

# Elokuvaensi-illat Ukrainassa tällä viikolla #Ukraina #elokuvat

Tällä viikolla Ukrainassa saa ensi-iltansa viisi uutta elokuvaa. Näihin kuuluvat seikkailukomedia, rikoselokuva, trilleri, historiallinen draama ja kauhuelokuva.

**Itse Ilkimys 4 (0+)**
*Genre: komedia/animaatio/seikkailu/perhe-elokuva, maa: Yhdysvallat*
*Pääosissa: Joey King, Sofia Vergara, Steve Carell*

Gru ja Lucyn perheeseen syntyy uusi jäsen – poika nimeltä Gru junior. Ajat, jolloin Gru teki pahantekoja, ovat jääneet kauas taakse. Yhteinen elämä ja työ Lucyn kanssa on tuonut mukanaan monia muutoksia. Nyt Gru joutuu perheineen pakenemaan entisiä vihollisiaan, Maxim Le Malaa ja Valentinia, jotka ovat karanneet vankilasta.

Seikkailukomedia “Itse Ilkimys 4” on kuudes elokuva sarjassa ja neljäs tarina Grusta ja hänen perheestään. Sarjan ensimmäinen elokuva ilmestyi vuonna 2010. Lisäksi sarjaan kuuluu kaksi esiosaa ja 18 lyhytelokuvaa. Itse Ilkimys -franchise onkin maailman menestynein animaatiosarja.

**MaXXXine (18+)**
*Genre: trilleri/kauhu/dekkari, maat: Yhdysvallat, Uusi-Seelanti, Kanada*
*Pääosissa: Mia Goth, Elizabeth Debicki, Halsey, Lily Collins, Michelle Monaghan*

Maxine Minx (Mia Goth) ei ole luopunut unelmastaan tulla tunnetuksi näyttelijäksi. Kuusi vuotta on kulunut Teksasin verilöylystä, josta Maxine selvisi hengissä. Nyt hän asuu Los Angelesissa ja yrittää pitää menneisyytensä salassa. Kaupungissa tapahtuu kuitenkin väkivaltaisuuksia, ja salaperäinen tappaja, “Yön metsästäjä”, jahtaa nuoria näyttelijöitä. Maxine tuntee olevansa vainottu ja pelkää menneisyytensä paljastuvan. Tämä ajaa hänet radikaaleihin toimiin.

Kauhutrilleri “MaXXXine” on kolmas osa “X”-elokuvasarjassa. Ensimmäinen elokuva ja sen esiosa ilmestyivät vuonna 2022 ja menestyivät hyvin. Sarjan luoja Ti West on ilmoittanut, että kolmannen osan menestyksen myötä hänellä on ideoita sarjan jatkamiseen.

**Petturi (16+)**
*Genre: draama/trilleri, maat: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Iso-Britannia*
*Pääosissa: Paula Beer, Jannis Niewöhner, Bekim Latifi, Damian Hardung, Joel Basman*

Berliini, 1940. Arjalaisen näköisen blondin Stella uran loisto sammuu hetkessä, kun käy ilmi, että hän on juutalaisesta perheestä. Kaikki yritykset paeta Amerikkaan epäonnistuvat, ja perhe joutuu Gestapon ansaan. Stella päätyy tekemään “diilin paholaisen kanssa” ja suostuu toimimaan natsien agenttina pelastaakseen itsensä. Hän pettää piileskeleviä juutalaisia, mikä johtaa lähes 3000 ihmisen kuolemaan.

**Ouija: Tuonpuoleinen ulottuvuus (18+)**
*Genre: kauhu, maat: Argentiina, Uusi-Seelanti*
*Pääosissa: Brett DelBuono, Magui Bravi, Kieren Bew, Agustin Olcese*

Vanhaan kartanoon kokoontuu joukko bloggaajia, jotka haluavat luoda kiinnostavaa sisältöä. Talossa on aiemmin kadonnut nainen, joka tunnetaan “mustana kreivittärenä”. Bloggaajat yrittävät kutsua hänen henkensä, mutta avaavat vahingossa portin voimiin, jotka eivät kuulu tähän maailmaan. Nyt heidän on taisteltava oikeudestaan elää ja yritettävä selvitä hengissä.

Kauhuelokuva “Ouija: Tuonpuoleinen ulottuvuus” on yhteistuotanto Uuden-Seelannin ja Argentiinan luovilta tiimeiltä. Elokuvan ohjauksesta vastaa kolmikko Carlos Goitia, Guillermo Lockhart ja Andres Borghi, jotka kaikki ovat kokeneita kauhun ja trillerien tekijöitä. Käsikirjoituksen on laatinut Camilo Zaffora.

**Täällä ja siellä (16+)**
*Genre: komedia, maa: Ranska*
*Pääosissa: Hakim Jemili, Ahmed Sylla, Hugo Becker*

Ranskalainen Adrien (Hakim Jemili) on viettänyt viimeiset 15 vuotta Senegalissa vaimonsa Aminatan kanssa. Kun viisumiongelmat uhkaavat, Adrienin on palattava Ranskaan hoitamaan paperiasioita. Ainoa, joka voi auttaa, on vaimon serkku Sekou (Ahmed Sylla). Serkku on kuitenkin työmatkalla ympäri Ranskaa, joten Adrien ja Sekou joutuvat matkustamaan yhdessä.

Komedia “Täällä ja siellä” on Ludovic Bernardin ohjaama, ja käsikirjoituksen ovat laatineet Kamel Guemra ja Sarah Kaminsky. Pääosissa nähdään ranskalaiset koomikot Hakim Jemili ja Ahmed Sylla, jotka tekevät toista yhteisprojektiaan ohjaaja Ludovic Bernardin kanssa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:24:59