Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Itsemurhayritys Odessan ### sattuneet tapaukset: viimeisimmät uutiset

03.07.2024 17:18

Ei audiota saatavissa.

# Itsemurhayritys Odessan ### sattuneet tapaukset: viimeisimmät uutiset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Itsemurhayritys Odessan TCC:ssä

Odessassa, Surovovskin täydentämiskeskuksessa, 29-vuotias mies yritti tehdä itsemurhan. Hän viilsi kurkkunsa ja kätensä, minkä jälkeen hänet vietiin sairaalaan ambulanssilla. Paikalliset Telegram-kanavat raportoivat tapahtumasta, mutta miehen nykyinen tila on toistaiseksi tuntematon.

Tapahtuman tarkat syyt eivät ole vielä selvillä, eikä paikalliset julkaisijat ole paljastaneet yksityiskohtia. Lisäksi virallista vahvistusta tapahtuneesta ei ole saatu, eikä Odessan TCC ja SP ole kommentoineet tapausta.

### TCC:ssä sattuneet tapaukset: viimeisimmät uutiset

Hiljattain Transkarpatian alueella sijaitsevassa TCC:ssä mies viilsi kätensä. Hän sai välittömästi lääkärinhoitoa, mutta kieltäytyi antamasta sotilasrekisteritietojaan ja ilmaisi haluttomuutensa palvella, Transkarpatian alueellinen TCC ja SP kertoivat.

Myös Lvivissä TCC:n työntekijät lähes mursivat miehen jalan pidätyksen aikana, kun he löivät sitä pakettiauton ovella. Mies vietiin sotilasrekisteritoimistoon, missä hänelle aiheutettiin lisävammoja. Myöhemmin hänet vapautettiin ja hän kertoi videolla kidutuksesta ja pahoinpitelystä.

Muistutuksena, 11. kesäkuuta Odessassa syntyi konflikti TCC:n työntekijöiden ja ambulanssihenkilöstön välillä. Lääkärit saapuivat kutsun perusteella sotilasrekisteritoimistoon, mutta heitä pidätettiin ja estettiin lähtemästä. Lopulta osapuolet ajautuivat käsirysyyn.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:38:21