Eilen yhteensä 88810 latausta

20286 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # JoeBideninTulevaisuus USA:n politiikka, presidentinvaalit, demokraatit

03.07.2024 09:01

# JoeBideninTulevaisuus USA:n politiikka, presidentinvaalit, demokraatit
Lukuaika: < 1 minuutti

# JoeBideninTulevaisuus USA:n politiikka, presidentinvaalit, demokraatit

Demokraattisen puolueen keskuudessa leviää yhä enemmän ajatus siitä, että Joe Bidenin tulisi vetäytyä presidenttikilpailusta. He ovat huolissaan nykyisen Yhdysvaltain johtajan kyvystä voittaa. Bidenin tulevaisuutta käsitellään jo keskiviikkona 3. heinäkuuta.

Asiasta kirjoittaa CNN. Julkaisu haastatteli yli kahtakymmentä demokraattisen puolueen nykyistä ja entistä virkailijaa, sekä Bidenin tukijoita ja liittolaisia.

Merkittävän lausunnon antoi demokraattiedustaja Lloyd Doggett. Hän kehotti Bidenia vetäytymään ehdokkuudestaan epäonnistuneiden televisiokeskustelujen jälkeen Donald Trumpin, republikaanipuolueen edustajan, kanssa, joka pian asettaa ehdokkuutensa vaaleihin. Toinen demokraattiedustaja, joka halusi pysyä nimettömänä, sanoi, että edustajainhuoneessa Bidenin puoluekumppaneiden keskuudessa kasvaa huoli nykyisen Yhdysvaltain johtajan kyvystä voittaa.

“Me haluamme antaa hänelle mahdollisuuden tehdä päätös vetäytyä, mutta me tulemme ilmaisemaan huolemme yhä äänekkäämmin, jos hän ei tee niin”, hän sanoi.

Samanlaisia ajatuksia esittivät myös muut demokraattisen puolueen edustajat. Odotetaan, että keskiviikkona 3. heinäkuuta Biden tapaa demokraattikuvernöörejä ja kongressin johtajia. Ilmeisesti siellä tullaan käsittelemään Bidenin tulevaisuutta.

Epäonnistuneet keskustelut Bidenin osalta

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden koki katastrofaalisen epäonnistumisen ensimmäisen keskustelukierroksen aikana entisen Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa. Hän sekoili usein sanoissaan ja ei aina kyennyt muodostamaan johdonmukaisia lauseita vastatakseen CNN:n moderaattoreilta tulleisiin kysymyksiin tai vastatakseen Trumpin hyökkäyksiin.

Tämän jälkeen monet korkean tason demokraattiset kommentaattorit ja vasemmistolaiset julkaisut ovat kehottaneet Bidenia vetäytymään vaaleista. New York Timesin ja Atlanta Journal-Constitutionin toimitusneuvostot ovat molemmat kehottaneet Bidenia vetäytymään kilpailusta.

Kuitenkin, mikä tahansa yritys poistaa Biden ehdokaslistalta tarvitsee hänen suostumuksensa, eikä presidentti ole antanut merkkejä suunnitelmista vetää ehdokkuutensa pois. CBS:n keskustelujen jälkeen tekemän kyselyn mukaan 72 prosenttia äänestäjistä katsoo, että Bidenilla ei ole mentaalista ja kognitiivista terveyttä toimia presidenttinä.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävienne kanssa. Kirjaudu sisään Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:01:23