Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #JulkkisEro #AlinaShamanska #RuslanHanumak

03.07.2024 16:19

Ei audiota saatavissa.

#JulkkisEro #AlinaShamanska #RuslanHanumak
Lukuaika: 2 minuuttia

#JulkkisEro #AlinaShamanska #RuslanHanumak

Julkkispari Alina Shamanska ja Ruslan Hanumak: Ero ja Uudet Alut

Viime kuussa bloggaaja-miljonääri Alina Shamanska (tunnetaan nimellä Shamanka) ja showmies, entinen “Kvartal 95” -studion käsikirjoittaja Ruslan Hanumak ilmoittivat virallisesti avioerostaan. He olivat kertoneet aikeistaan jo tammikuussa 2023, jolloin Ruslan palasi Ukrainaan ulkomailta (Yhdysvalloista), missä hän oli viettänyt yhdeksän kuukautta sodan alkamisen jälkeen. Kotimaassaan showmies osallistui aktiivisesti vapaaehtoistoimintaan.

Nyt 34-vuotias Zaporižžjan tähti on jälleen valtameren toisella puolella. Ukrainalainen media sai tietää Hanumakin lähteneen maasta hänen sosiaalisen median julkaisustaan, jossa hän jakoi provokatiivisen venäjänkielisen postauksen. Kommenttien keskusteluissa ei kuitenkaan keskitytty kieleen.

Bloggaaja Shamanka on palannut Ukrainaan, kun taas Hanumak on lentänyt, geolokaationsa mukaan, Los Angelesiin (Kalifornia, USA). Ruslan julkaisi koskettavan videon tapaamisestaan poikansa Arturin kanssa, joka asuu äitinsä kanssa. Alina kuvasi tapahtuman älypuhelimellaan.

“Monen kuukauden ajan en nähnyt sinua. Joka päivä elin tämän hetken. Joka yö visualisoin nämä kuvat. Nostaa sinut ilmaan. Maineesta, työstä huolimatta. Kaikesta huolimatta katson sinua nyt enkä ruudun kautta. Mikään ilmasto, palmut, koulutus tai elinolosuhteet, eivätkä edes äidin rakkaus korvaa lapsuutta isän kanssa. Vaikka olisin monien silmissä petturi, poikani kasvaa isänsä kanssa. Olemme jälleen yhdessä”, Hanumak kirjoitti ja lisäsi, ettei aio sulkea kommentteja, koska ei lue niitä.

Ei ole tarkkaan tiedossa, mitä showmies odotti tämän julkaisun myötä. Ei ole yllättävää, että Hanumak sai paljon vihaa sosiaalisen median käyttäjiltä.

“Miten, miten jotkut miehet voivat ylittää rajan niin helposti ja eivät edes piilota sitä?”
“Väistelet. Rintamalle! Kaikki vanhemmat haluavat olla perheensä ja lastensa kanssa, ei juoksuhaudoissa.”
“Lasten pitäisi kasvattaa molemmat vanhemmat, koska elämä ilman äitiä ja isää on erittäin vaikeaa ilman lasta. Miksi et eläisi samassa maassa ja kasvattaisi lasta yhdessä?”
“Läheiset pääsevät helposti ulos, muut ovat häkissä.”

Useimmat kuitenkin tukivat Hanumakia ja jakoivat hänen ilonsa poikansa näkemisestä. Jotkut kommentit olivat hieman erikoisia, kuten Shamankan pojan profiilista kirjoitettu viesti.

“Hyvää lomaa. Odotan innolla paluuta kotiin kesäloman jälkeen. Ukrainassa. Alina Shamanska. Pääprofiili estettynä.”

Kommentti oli outo, sillä Shamanskan Instagram-profiili on melko aktiivinen. Viimeisen vuorokauden aikana bloggaaja oli julkaissut useita tarinoita pääkaupungista. Ilman bloggaajien salaperäisyyttä ei kuitenkaan selvitty. Alina kertoi avoimesti kokemaansa stressistä, mutta ei paljastanut sen syytä. Monet saattoivat ajatella, että se liittyi jotenkin entiseen aviomieheen ja poikaan.

Shamanska jatkaa salaisuuden ylläpitämistä ongelmien syistä tai ei suunnittele kertovansa niistä avoimesti faneilleen. Hän järjesti kuitenkin hieman yllättävän kyselyn, jossa pyysi seuraajiaan valitsemaan Ukrainan ja Yhdysvaltojen välillä. Hanumak puolestaan ei ole julkaissut tarinoita Yhdysvalloista.

Kirjoita kommenttisi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Liity Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:41:43