Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Nykyaikaiset kodin apulaiset Ukrainassa: Xiaomi-innovaatiot ALO:ssa #Ukraina #innovaatiot #kodintekniikka #pölynimuri

03.07.2024 12:50

# Nykyaikaiset kodin apulaiset Ukrainassa: Xiaomi-innovaatiot ALO:ssa #Ukraina #innovaatiot #kodintekniikka #pölynimuri
Lukuaika: 2 minuuttia

# Nykyaikaiset kodin apulaiset Ukrainassa: Xiaomi-innovaatiot ALO:ssa

#Ukraina #innovaatiot #kodintekniikka #pölynimuri

Nykyaikaiset kodin apulaiset Ukrainassa ovat saavuttaneet uuden tason, ja ALO tarjoaa valikoiman innovatiivisia malleja. Tämän kesän uutuuksiin kuuluvat älykäs ja tehokas Xiaomi Robot Vacuum X20+ -robottipölynimuri sekä Xiaomi Vacuum Cleaner G20 lite -varsi-imuri, joka toimii itsenäisesti jopa 45 minuuttia.

Xiaomi Robot Vacuum X20+ -robottipölynimuri automatisoi kodin siivousprosessin ja tekee siitä kaksin verroin nopeampaa. Tämä uutuus hoitaa samanaikaisesti sekä kuiva- että märkäsiivouksen. Tehokas pääharja, sivuharjat ja jopa 6000 Pa:n imuteholla varustettu moottori takaavat perusteellisen puhtauden. Telakointiasema huolehtii pölynimurin valmistelusta, pyyhkeen kostutuksesta, pesusta ja kuivauksesta sekä pölysäiliön tyhjennyksestä. Tämän älykkään apurin toimintaa voi ohjata mobiilisovelluksella tai äänikomennoilla. Uutuuden hinta allo.ua:ssa on 27 999 grivnaa.

Xiaomi Vacuum Cleaner G20 lite -varsi-imuri havaitsee pölyn, roskat ja tahrat lattialla sisäänrakennetun LED-valaistuksen ansiosta. Malli tarjoaa laadukkaan siivouksen vaikeapääsyisissä paikoissa, pystyy imuroimaan matot, puhdistamaan murut pöydältä ja poistamaan eläinten karvat sohvilta ja tuoleilta. Imurissa on luotettava suodatusjärjestelmä, joka estää jopa 0,3 mikrometrin kokoisten hiukkasten pääsyn takaisin huoneeseen. Mallissa on nykyaikainen harjaton moottori, joka tuottaa jopa 18 000 Pa:n imutehon, ja tehokas 2200 mAh:n akku, jonka ansiosta se voi toimia itsenäisesti jopa 45 minuuttia. Uutuuden erikoishinta heinäkuun loppuun asti on 4 499 grivnaa.

Uutuuksia voi tarkastella etäyhteydellä: tuotekortissa on “Videokonsultaatio”-painike, jota painamalla ALO:n asiantuntija esittelee mallin ja vastaa kysymyksiin. Ostoksista kertyy myös cashbackia ALO Rahoja -kanta-asiakasohjelman kautta.

Innovatiiviset pölynimurit ovat erittäin suosittuja ukrainalaisten keskuudessa. Tammikuusta toukokuuhun ALO:ssa myytiin klassisia pölynimureita 113 % enemmän ja pystymalleja 26 % enemmän kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna. Vuoden alusta lähtien luokkansa kärkeen ovat nousseet Bosch BGS05A225 -klassinen pölynimuri, Xiaomi Robot Vacuum S10+ -robottipölynimuri, Xiaomi Robot Vacuum X10 -robottipölynimuri telakointiasemalla ja Enchen Vacuum Cleaner V1 Black -pystymalli. Kiovan, Lvivin ja Dnipron asiakkaat suosivat innovatiivisia robottipölynimureita, pystymalleja ostetaan eniten Kiovassa, Dniprossa ja Odessassa, ja klassisia malleja hankitaan eniten Kiovassa, Dniprossa ja Harkovassa. ALO:n asiakkaat suosivat verkkotilauksia: 60 % robottipölynimureista ja 85 % pystymalleista ostettiin verkosta.

ALO on kansallinen markkinapaikka, joka tarjoaa innovatiivisia tuotteita elektroniikasta ja työkaluista leluihin ja huonekaluihin, ja tilaukset toimitetaan kotiin, postiin tai kauppoihin yli 100 kaupungissa Ukrainassa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:14:44