Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Oletko #Patriootti? Jos kyllä niin kirjaudu #Patreon-tunnuksillasi #Blogi’ini! #EiMainoksiaKiitos

03.07.2024 10:42

Ei audiota saatavissa.

Oletko #Patriootti? Jos kyllä niin kirjaudu #Patreon-tunnuksillasi #Blogi'ini! #EiMainoksiaKiitos
Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko PATRIOOTTI?

Jos olet, niin tervetuloa eksklusiiviseen joukkoomme! Nyt voit kirjautua blogiini Patreonin avulla ja nauttia sisällöstä ilman mainoksia. Kyllä, luit oikein: EI MAINOKSIA, KIITOS.


Miksi liittyä PATRIOOTTI-kerhoon?

Kuvittele tämä: Luet mukaansatempaavaa blogia, nautit upeasta sisällöstä, ja sitten… PUM! Mainos hyppää esiin kuin kylmä märkä rätti kasvoille. Eikö olisi mukavampaa lukea rauhassa ilman, että jokin huutaa sinulle alennusmyynneistä tai laihdutuskuureista? Tässä on ratkaisu: liittymällä PATRIOOTTI-kerhoon, pääset lukemaan blogiani ilman mainosten aiheuttamia keskeytyksiä. Puhdasta nautintoa alusta loppuun!

Miten liitytään?

Se on helppoa kuin heinänteko! Kirjaudu blogiini oikeassa yläreunassa olevan “Kirjaudu” -linkin avulla. PATRIOOTIT saavat käyttöönsä mainoksettoman sisällön ja voivat keskittyä olennaiseen – eli laadukkaaseen lukemiseen.

Onko tämä laillista?

Totta kai on! Tämä ei ole mikään hämärä rahankeräysoperaatio, vaan vastikkeellinen toiminta. Mitä tämä tarkoittaa? Suomessa rahankeräyslaissa on selkeä ero rahankeräyksen ja vastikkeellisen toiminnan välillä. Rahankeräys on varojen hankkimista ilman vastinetta, kun taas vastikkeellisessa toiminnassa ostaja saa jotain konkreettista tai digitaalista hyötyä vastineeksi rahalleen. Tässä tapauksessa saat mainoksetonta sisältöä, joten kyseessä on täysin laillinen ja reilu diili.

Entä verot?

Ei hätää, kaikki tuotoista maksetaan verot Suomeen. Olemme kunniallisia PATRIOOTTEJA, jotka tekevät asiat oikein ja reilusti.


Joten, miksi odottaa? Liity PATRIOOTTI-kerhoon nyt ja nauti blogistani ilman mainoksia. Olet vain muutaman klikkauksen päässä paremmasta lukukokemuksesta. Liity jo tänään ja tee lukemisestasi ilo ilman keskeytyksiä!

Tervetuloa joukkoomme, PATRIOOTTI!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:39:59