Eilen yhteensä 88810 latausta

20288 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Sähkökatkot Ukrainassa: Aikataulut ja Kansa

03.07.2024 13:54

# Sähkökatkot Ukrainassa: Aikataulut ja Kansa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Sähkökatkot Ukrainassa: Aikataulut ja Kansa

Ukraina, sähkökatkot, infrastruktuuri, mielipiteet, some

Sähkökatkot jatkuvat kaikkialla Ukrainassa, kun maan kriittistä infrastruktuuria, kuten energiaverkkoja, on pommitettu. Katkot voivat kestää yli neljä tuntia, ja joskus sähkö katkeaa myös aikataulujen ulkopuolella. Suurin osa ukrainalaisista tukee sähköyhtiöitä sosiaalisessa mediassa ja suhtautuu tilanteeseen ymmärtäväisesti, mutta on myös niitä, jotka ilmaisevat julkisesti suuttumustaan.

Yksi suuttumuksensa julkisesti ilmaisseista on laulaja Anastasiia Prykhodko, joka usein jakaa mielipiteitään eri asioista. Prykhodko otti kantaa seuraajiinsa kahdella kielellä, venäjäksi ja ukrainaksi, eikä säästellyt kirosanoja.

“Jos ette noudata aikatauluja, miksi teette niitä, prkl? Miksi laskuni on sama kuin silloin, kun sähköä oli? Olette saaneet meidät kaikki hermoromahduksen partaalle! Mutta en lähde maastani. Rukoilen, että te lähdette ikuisiksi ajoiksi,” kirjoitti Prykhodko venäjäksi.

Laulaja ei tarkentanut, kenelle kritiikki oli suunnattu, mutta seuraavassa viestissä hän mainitsi hallituksen.

“Tämä on viimeinen kerta, kun kirjoitan tästä aiheesta. Tästä eteenpäin toimin itsenäisesti! En luota hallitukseen, aikatauluihin, mediaan, enkä edes kansainvälisiin sopimuksiin. Vain sähkökatkon aikatauluihin oli toivoa.”

Prykhodko, joka asuu Kiovan lähellä omakotitalossa miehensä ja kolmen lapsensa kanssa, kiteytti tuntemuksensa: häntä ei niinkään ärsytä sähkökatkojen itseisarvo, vaan kokemus petetyksi tulemisesta. Viestinsä lopussa hän käytti jälleen voimakkaita ilmauksia.

Koska viestit julkaistiin Instagramin tarinoissa, kommentteja ei näy, mutta on todennäköistä, että Prykhodko sai paljon negatiivista palautetta yksityisviesteissä. Yleensä vastaavissa tilanteissa ukrainalaiset muistuttavat etulinjassa taistelevista sotilaista, jotka kohtaavat paljon vaikeampia olosuhteita. Monet korostavat myös, että sähkökatkoista ei pidä syyttää paikallisia sähköyhtiöitä tai hallitusta, vaan Venäjää, jonka toiminta on aiheuttanut katkokset.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:20:24