Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Trumpin suunnitelmat NATO:n ja Ukrainan suhteen

03.07.2024 08:11

# Trumpin suunnitelmat NATO:n ja Ukrainan suhteen
Lukuaika: < 1 minuutti

# Trumpin suunnitelmat NATO:n ja Ukrainan suhteen

Donald Trump, mahdollinen Yhdysvaltain presidenttiehdokas, on valmis luovuttamaan osan Ukrainan alueista Venäjän presidentille Vladimir Putinille. Kaikki tämä tapahtuu sodan nopean päättämisen nimissä. Trump on jo käynyt neuvotteluja Putinin kanssa Ukrainan alueista.

Politico-lehden mukaan Trumpin pyrkimys ratkaista konflikti nopeasti saattaa olla keskeinen osa hänen suunnitelmiaan NATO:n ja Ukrainan alueiden kohtalon suhteen.

Artikkelissa kerrotaan, että Trump harkitsee sopimusta, jonka mukaan NATO sitoutuu olemaan laajentumatta itään, erityisesti Ukrainaan ja Georgiaan. Lisäksi hän neuvottelee Putinin kanssa siitä, kuinka paljon Ukrainan alueista Venäjä voi pitää hallussaan.

“Kaksi Trumpin kannattamaa kansallisen turvallisuuden asiantuntijaa kertoi Politicolle, että mahdollinen Yhdysvaltain presidenttiehdokas (Donald Trump) harkitsee sopimusta, jonka mukaan NATO sitoutuu olemaan laajentumatta itään – erityisesti Ukrainaan ja Georgiaan. Hän neuvottelee myös Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa siitä, kuinka paljon Ukrainan aluetta Moskova voi pitää hallussaan.”

Trump uskoo, että Ukraina häviää sodan. Yhdysvaltain nykyisen presidentin Joe Bidenin kanssa käydyissä väittelyissä Trump totesi, että Ukraina ei tule voittamaan sotaa Venäjää vastaan. Hän toisti myös aiemmat väitteensä, että Venäjä ei olisi hyökännyt, jos hän olisi ollut Yhdysvaltain presidenttinä, ja lupasi jälleen lopettaa sodan nopeasti.

Trump lisäsi, että hän saisi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin ja Putinin sopimaan keskenään. Hän myös uhkasi lopettaa tuen Ukrainalle, väittäen, että Zelenskyi palaa Yhdysvalloista 60 miljardin dollarin “taskussaan”. Trumpin mielestä “tämä on lopetettava”.

Muistutuksena, Trumpin tiimi on laatinut virallisen suunnitelman sodan suhteen Ukrainassa.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Liity myös Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:47:11