Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Ukraina #Venäjä #Sotarikokset #Sotaa #Ihmisoikeudet ## Venäjän Terrori: Yli 110 Sotilasta Teloitettu Kidutukset ja Murhat Sotavankien Keskuudessa

03.07.2024 16:18

#Ukraina #Venäjä #Sotarikokset #Sotaa #Ihmisoikeudet ## Venäjän Terrori: Yli 110 Sotilasta Teloitettu Kidutukset ja Murhat Sotavankien Keskuudessa
Lukuaika: < 1 minuutti

### #Ukraina #Venäjä #Sotarikokset #Sotaa #Ihmisoikeudet

## Venäjän Terrori: Yli 110 Ukrainan Sotilasta Teloitettu

Venäjän terroristit ovat teloittaneet yli 110 ukrainalaista sotilasta, jotka joutuivat vihollisen käsiin. Ukrainalaisten sotavankien kidutus on erottamaton osa Venäjän politiikkaa. Sekä ukrainalaiset tutkijat että Haagin kansainvälinen rikostuomioistuin (ICC) keräävät todisteita näistä Venäjän rikoksista.

Tämän vahvisti Ukrinformille antamassaan haastattelussa Ukrainan pääsyyttäjänviraston aseellisten konfliktien rikoksia torjuvan osaston johtaja Juri Belousov. Hänen mukaansa ICC ja ukrainalaiset tutkijat työskentelevät yhdessä tutkiakseen ukrainalaisten sotavankien kidutusta ja julmaa kohtelua Venäjän vankiloissa.

Belousovin mukaan ukrainalaisten vankien kidutus Venäjän vankiloissa on järjestelmällistä ja osoittaa, että se on olennainen osa Venäjän politiikkaa. Hän korosti, että nämä tutkimukset ovat ICC:n tarkkailun keskipisteessä ja ilmaisi toivonsa, että yhteistyö kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa tuottaa tuloksia.

Hänen mukaansa Venäjän paikoissa on teloitettu yli 110 ukrainalaista sotilasta. Tällä hetkellä ukrainalaiset tutkijat keräävät todisteita niistä paikoista, joissa kidutuskäytännöt ovat yleisimpiä.

“Meillä on erillinen yksikkö, joka keskittyy juuri tähän suuntaan. Kyse on vain ajasta, milloin nämä henkilöt (kidutuksiin osalliset) joutuvat meidän käsiimme”, Belousov sanoi.

### Kidutukset ja Murhat Ukrainan Sotavankien Keskuudessa

Kesäkuussa pääsyyttäjä Andriy Kostin ilmoitti, että 90 % sotavangeista altistuu fyysiselle ja henkiselle kidutukselle. Tämä käy ilmi niiden sotavankien seulonnasta, jotka ovat palanneet Venäjän vankeudesta. Venäjän käyttämät menetelmät voidaan luonnehtia kidutusjärjestelmäksi ja epäinhimilliseksi kohteluksi.

Myös rintamalla Ukrainassa miehittäjät osoittavat täydellistä ihmisyyden puutetta. He eivät ainoastaan kiduta ukrainalaisia vankeja, vaan myös teloittavat heitä.

Muistutuksena, 25. kesäkuuta kotiin palasi 90 Ukrainan puolustajaa. Ja vain muutamaa päivää myöhemmin, 28. kesäkuuta, kymmenen siviiliä ukrainalaista, jotka Venäjän terroristit vangitsivat jo ennen täysimittaista sotaa, pääsivät vapauteen.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogimme Patreonin kautta, jotta voit lukea sen ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:12:42