Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #UusiMusiikkishow #NeymoivaisetDuetit

03.07.2024 07:46

#UusiMusiikkishow #NeymoivaisetDuetit
Lukuaika: 2 minuuttia

#UusiMusiikkishow #NeymoivaisetDuetit

**Uusi Musiikkishow “Neymoivaiset Duetit” Aloittaa Syksyllä – Tunnetut Tähtivalmentajat Mukana**

Napinkin lopussa keväällä “Uusi kanava” ilmoitti aloittavansa uuden suuren musiikkishow’n “Neymoivaiset Duetit”. Projektin tekijät ovat jo paljastaneet ensimmäiset tunnetut valmentajat: Dmitro Monatík (MONATIK), KOLA ja Euroviisujen tähdet MÉLOVIN ja TVORCHI. Nyt heidän joukkoonsa on liittynyt Wellboy, joka myös osallistui Euroviisujen kansalliseen karsintaan vuonna 2022, jolloin Kalush Orchestra voitti.

Tietojen mukaan “Uusi kanava” ja Friends Production vastaavat ohjelman tuotannosta, ja ohjelman ensimmäinen jakso nähdään jo tänä syksynä.

Wellboy, oikealta nimeltään Anton Vélboy, on tällä hetkellä nuorin tähtivalmentaja suosituissa tv-ohjelmissa. Hän on 24-vuotias ja syntynyt vuonna 2000. Yhdessä muiden tähtivalmentajien kanssa Wellboy valitsee kaksi parasta esiintyjää tuhansien hakijoiden joukosta. Anton on kertonut, millaiset esiintyjät pystyvät tekemään häneen vaikutuksen castingissa:

“Odottelen hyvää valintaprosessia. Valitsen moderneja, luovia laulajia, ennen kaikkea persoonia, joilla näen olevan potentiaalia ja hienostunut musiikkityyli. En pelkää valita ‘väärin’, koska tunnen ihmiset hyvin. Vuosien varrella olen oppinut erottamaan todelliset taiteilijat. Mutta voin heti sanoa, että ihmiset, joilla on korkeat värähtelyt, erottuvat kaukaa”, totesi Wellboy.

Show’n idea perustuu nimeen “Neymoivaiset Duetit”, ja tähtien sekä uusien tulokkaiden päätehtävänä on luoda vaikuttava duettotyö. Wellboylla on paljon tällaisia luovia saavutuksia.

“Duettini ovat puhdasta laulun virtaa ja läpinäkyvää luovuutta. Pidän kaikkia yhteisiä kappaleitani ystävien, kollegoiden ja esikuvien kanssa arvokkaina. Mutta minulla on vielä paljon ideoita duettokappaleisiin”, kiteytti tähtivalmentaja “Neymoivaiset Duetit”-ohjelmasta.

Anton Vélboy on kohdannut monia ongelmia levy-yhtiö Papa Musicin kanssa. Hän luotti entiseen PR-henkilöönsä ja alkoi työskennellä erillään tuottajista. Tästä seurasi oikeusjuttu, ja Antonin piti palauttaa 300 000 dollaria, jotka levy-yhtiö oli sijoittanut häneen. Lopulta hän hävisi oikeudenkäynnin ja teki sovinnon tuottajien kanssa. Tämän ansiosta Antonin ura jatkuu, ja “Neymoivaiset Duetit” on siitä jälleen yksi osoitus.

Projektin osallistujien kohtalon ratkaisevat muiden jaksojen tähtivalmentajat. “Neymoivaiset Duetit” -kilpailun voittaja valitaan suorassa lähetyksessä superfinaalissa. Lauluntekijät ja esiintyjät voivat vielä hakea mukaan täyttämällä lomakkeen linkin kautta.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävien kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:38:54