Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # VäkivaltaDniprossa ## Väkivalta Dniprossa: räjähdykset ja uhrien kärsimykset

03.07.2024 10:58

# VäkivaltaDniprossa ## Väkivalta Dniprossa: räjähdykset ja uhrien kärsimykset
Lukuaika: < 1 minuutti

# VäkivaltaDniprossa

## Väkivalta Dniprossa: räjähdykset ja uhrien kärsimykset

Dniprossa keskiviikkoaamuna 3. heinäkuuta kuultiin räjähdyksiä. Ilmavoimat raportoivat ohjusten ja droonien liikkeestä kohti Dnipron kaupunkia ja sen aluetta. Ensimmäiset raportit kertovat tuhoista. Kaupungin pormestari Borys Filatov ilmoitti, että siviilejä on kuollut. Muita yksityiskohtia ei ole vielä tiedossa.

Sosiaalinen media ja uutislähteet, kuten Suspilne, kertoivat ensimmäisen räjähdyksen tapahtuneen kello 08:45. Kaupungissa kuultiin myöhemmin lisää räjähdyksiä, yhteensä noin 10. Yksi Dnipron sairaaloista kärsi tulipalosta ja toisessa rakennuksessa havaittiin savua. Muita vahinkoja on myös raportoitu, muun muassa Appolo-kauppakeskus on jälleen vaurioitunut räjähdyksissä.

Hyökkäys Dniproon 3. heinäkuuta
Aamulla 3. heinäkuuta Ukrainan Ilmavoimien mukaan Dnipron suuntaan oli liikkeellä hyökkäysdroonit ja ohjukset. Uhkaavista varoituksista huolimatta kaupunki joutui hyökkäyksen kohteeksi. Paikallisviranomaiset eivät ole vielä kommentoineet kaupungin pommituksia. Odotamme virallista tietoa alueellisilta ja kaupungin viranomaisilta.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystävillesi, sekä liity Patreon-tilaukseen lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:53:05