Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän hyökkäys #Harkova #Ukraina #Venäjä

03.07.2024 17:09

# Venäjän hyökkäys #Harkova #Ukraina #Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän hyökkäys #Harkova #Ukraina #Venäjä

Venäjän joukot iskivät jälleen Harkovaan

Keskiviikkona 3. heinäkuuta vihollinen iski ohjattavilla lentopommeilla Harkovan Kiovan alueelle. Iskun seurauksena kaksi yksityistä taloa tuhoutui. Tällä hetkellä tiedetään neljästä loukkaantuneesta, joista yksi on lapsi, jonka pelastajat löysivät raunioiden alta. Asiasta ilmoitti Harkovan alueellisen sotilashallinnon johtaja Oleg Sinegubov.

“Alustavasti: vähintään kolme iskua ohjattavilla lentopommeilla on kirjattu Kiovan alueella Harkovassa. Vihollisen iskun seurauksena Harkovaan tuhoutui kaksi yksityistä taloa. Pelastuslaitoksen yksiköt pelastivat lapsen,” kerrotaan ilmoituksessa.

Sinegubovin mukaan klo 16:45 mennessä tiedetään neljästä loukkaantuneesta. He ovat 8-vuotias poika, 74-vuotias nainen ja 75-vuotias mies – heidät on viety sairaalaan. 38-vuotiaalle miehelle annettiin apua paikan päällä. Harkovan pormestarin Igor Terehovin mukaan raunioiden alla on vielä yksi lapsi, mutta myöhemmin kaupunginjohtaja ilmoitti, että tämä tieto ei vahvistunut.

Venäläiset iskevät säännöllisesti Harkovaan

Muistutettakoon, että 30. kesäkuuta venäläiset miehittäjät hyökkäsivät Harkovan keskustaan. Tiedossa on osuma “Novan posti” -terminaaliin. Tällä hetkellä ilmoitetaan yhdeksästä loukkaantuneesta, joista yksi on vauva. Mies, joka työskenteli postitoimistossa, kuoli.

Lisäksi 28. kesäkuuta Venäjä iski Tsirkuniin, Harkovan alueella. Vihollinen hyökkäsi kylään kolmella ohjatulla lentopommilla, mikä aiheutti tulipalon, joka levisi yksityisiin taloihin ja maatilarakennuksiin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:14:11