Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Антін Мухарський joutui keskeyttämään kiertueensa Euroopassa: haastattelu Yanina Sokolovan kanssa

04.07.2024 13:05

Ei audiota saatavissa.

# Антін Мухарський joutui keskeyttämään kiertueensa Euroopassa: haastattelu Yanina Sokolovan kanssa
Lukuaika: 2 minuuttia

# Антін Мухарський joutui keskeyttämään kiertueensa Euroopassa: haastattelu Yanina Sokolovan kanssa

Ukraina, Venäjä, kiertue, lapset, perhe

Антін Мухарськийn yhtye joutui keskeyttämään kiertueensa Euroopassa. Muusikko kertoi tästä haastattelussa Yanina Sokolovan kanssa “Randevú” -projektissa. Hän avasi myös syitä siihen, miksi hän ei ole rintamalla tällä hetkellä ja selitti, miksi hän ei voi tavata lapsiaan, jotka asuvat Turkissa hänen entisen vaimonsa Snezana Jegorovan kanssa. Lisäksi Антін kertoi nykyisestä olinpaikastaan.

“Meillä oli suunniteltu kiertue Eurooppaan: Tšekki, Itävalta, Saksa ja muutama muu maa. Mutta emme pystyneet suorittamaan kiertuetta loppuun tiettyjen tapahtumien vuoksi. Erityisesti konsulipalveluiden rajoitusten ja lipunmyyntijärjestelmän eston vuoksi. Tämä oli viranomaisten toimenpide, joka vaikutti myös kymmeniin tuhansiin pienyrittäjiin. Koska lippujen myynti tuli mahdottomaksi, emme voi jatkaa eteenpäin. Ilmaista bensaa ei kukaan anna, eikä hotellimajoitusta tarjota ilmaiseksi. Nyt olemme Turkissa Turkin Ankaran suurlähetystön kutsusta, ja tarkoituksena on järjestää esiintymisiä Turkin ukrainalaisille yhteisöille”, sanoi Антін Мухарський.

**Entinen vaimo estää yhteydenpidon lasten kanssa**

Oleminen Turkissa sai Антінin yrittämään tavata lapsiaan. Tämä osoittautui kuitenkin mahdottomaksi, sillä Jegorova esti jatkuvasti heidän tapaamisensa. Muusikko vertaa suhdettaan ex-vaimoonsa nykyisiin Ukrainan ja Venäjän suhteisiin.

“On epätodennäköistä, että näen lapsiani täällä. Käännyin Ukrainan konsulaatin puoleen Antalyassa pyytäen heidän osoitettaan Turkissa. Juristin avulla tehtiin toimenpiteitä, mutta Turkki ei luovuta henkilökohtaisia tietoja, joten en näe lapsiani. Snezanaan ottaminen yhteyttä on mahdotonta, koska sovinnon tekeminen hänen kanssaan on kuin sovinnon tekeminen Putinin kanssa”, jakoi Антін.

**Антін Mухарський: Patriotismia ja pelkoa**

Näyttelijä kommentoi myös Arestovitsin lausuntoja ja selitti, miksi tämä henkilö on edelleen suosittu ukrainalaisten keskuudessa.

“Arestovitsin projekti on suunnattu suurelle neuvostotyyppiselle yleisölle. Näinä myrskyisinä aikoina, kun raketit putoavat ympärillä, ihmiset tarvitsevat henkisiä rauhoittavia. Arestovits toimii tällaisena rauhoittavana neuvostoaikaiselle yleisölle. Tämä on valtava yleisö, joka ei tue Putinia, mutta ei pysty uppoutumaan Ukrainan kulttuuriin. Tämä koskee Arestovitsin seuraajia sekä Ukrainassa että ulkomailla, kuten Israelissa tai Amerikassa. Käytännössä hän luo alustan venäläisille, jotka sodan päätyttyä kokoontuvat Kiovaan ja alkavat elvyttää Venäjää, ja ukrainalaisille jää jälleen rooli viihdyttäjinä”, sanoi laulaja.

**Palveli kolme päivää ja melkein ampui SBU-upseerin**

On tunnettua, että Антін kutsuu itseään rusofobiksi. Mutta koko sodan ajan hän on pitänyt asetta käsissään vain kolme päivää. Muun ajan hän on ollut kaukana sodasta. Nyt hän joutui vastaamaan kysymykseen, miksi hän ei ole rintamalla.

“Ensimmäiset kolme päivää palvelin Vasylkivin aluepuolustuksessa. Melkein ammuin SBU-upseerin ystävällisellä tulella, ja vieläkin sydämeni hyppii, kun muistan sen. Minua pelottaa, olen peloissani. Kun jotain räjähtää lähelläni, romahdan maahan. Minua pelottaa, ja annan suuren kunnian ihmisille, jotka voittavat pelkonsa ja menevät taistelemaan. En voi tehdä sitä. Kumarran niitä ihmisiä ja katson kateellisena niitä, jotka pukeutuvat univormuun. Pystyn matkustamaan ulkomaille, koska olen edelleen kolmen alaikäisen lapsen huoltaja. Myös pyyntöjä ei ole tullut. Lähdimme Ukrainasta maaliskuussa, joten en ole vielä päivittänyt tietojani sotilasrekisteriin. Minun on tehtävä se nyt, ja odotan, miten asiat kehittyvät. Mutta en ryntää sotilasrekisteriin. Jos niin tapahtuu, se on kohtalo”, selitti Мухарський.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:34:09