Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Beckhamit25

04.07.2024 12:13

# Beckhamit25
Lukuaika: < 1 minuutti

# Beckhamit25

Viktorian ja David Beckhamin perhe-elämä ei ole ollut pelkästään yksinkertaista ja pilvetöntä. Maailmankuulu seksisymboli ja jalkapallotähti valitsi elämänkumppanikseen kirkkaan “mausteen”, joka hurmasi miljoonia faneja. Heitä pidettiin yhtenä showbisneksen kauneimmista pareista, mutta harva uskoi, että näin kuuluisien ja kauniiden ihmisten avioliitto kestäisi pidempään kuin muutaman vuoden.

He kuitenkin selvisivät kaikista vaikeuksista. Toisin kuin useimmat tähtiliitot, David ja Victoria ovat säilyttäneet rakkautensa jo 25 vuotta. Yhdessä he ovat kokeneet paljon: uskomatonta intohimoa, petoksia, lasten syntymiä ja sairauksia sekä erilaisia kiinnostuksen kohteita. Todennäköisesti liitto olisi hajonnut ilman viisautta, hyväksyntää ja rajatonta rakkautta, jota tähdet ovat kehittäneet itsessään kaikki nämä vuodet.

David kantaa Victoriaa kirjaimellisesti käsillään. Kuva: Getty Images

Nykyään Beckhamit ovat perheen ihanne, josta monet haaveilevat. Menestyneitä, lahjakkaita, kauniita, hauskoja ja yhä rakastuneita toisiinsa – heidän avioliittonsa on iän myötä vain vahvistunut ja tullut onnellisemmaksi.

4. heinäkuuta 2024 Victoria ja David juhlivat hääpäiväänsä ja 25-vuotista avioliittoaan. Romanttisen päivän kunniaksi Beckhamit pukeutuivat jälleen ikonisiin hääasuihinsa ottaakseen hauskan valokuvan 25-vuotishääpäivänsä kunniaksi. 50-vuotias suunnittelija ja 49-vuotias jalkapalloilija menivät naimisiin Luttrellstownin linnassa Irlannissa vuonna 1999 ylellisessä seremoniassa, joka maksoi lähes miljoona puntaa.

Silloin ja nyt. Kuva: Instagram\victoirelovesya, victoriabeckham

Laulaja ja urheilija eivät pelkästään pukeutuneet samanlaisiin violetteihin asuihin, vaan istuivat myös kultaisilla valtaistuimilla. Victoria pukeutui pitkään mekkoon, jossa oli kukkaisia röyhelöitä pääntiellä ja rohkea halkio. Hän yhdisti sen näyttäviin korkokenkiin.

David poseerasi puvussa ja mokkakengissä. Hän hymyili leveästi pitäen vaimoaan kädestä.

“Katso, mitä löysimme,” Beckhamit kirjoittivat kuvan kuvatekstiksi.

Mitä löysimme! Kuva: Instagram\victoirelovesya, victoriabeckham

On vaikea sanoa, ovatko nämä samat asut vai vain hyvin samanlaiset, mutta Davidin rohkea violetti puku ja Victorian kukkakoristeinen mekko näyttävät täsmälleen samanlaisilta kuin ne, joita he käyttivät vuosia sitten.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävien kanssa! Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:13:42