Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Biden jatkaa presidentinvaalikampanjaa huolimatta huonosta suorituksesta väittelyissä #Biden #Trump #presidentinvaalit #Demokraatit #USA

04.07.2024 09:58

# Biden jatkaa presidentinvaalikampanjaa huolimatta huonosta suorituksesta väittelyissä #Biden #Trump #presidentinvaalit #Demokraatit #USA
Lukuaika: < 1 minuutti

# Biden jatkaa presidentinvaalikampanjaa huolimatta huonosta suorituksesta väittelyissä

#Biden #Trump #presidentinvaalit #Demokraatit #USA

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on vakuuttanut, että hän jatkaa osallistumistaan presidentinvaaleihin, vaikka hänen suorituksensa Donald Trumpin kanssa käydyissä väittelyissä oli epäonnistunut. Presidentti ilmoitti asiasta puhelinkeskustelussa vaalikampanjansa työntekijöiden kanssa. Biden toisti saman viestin tapaamisissaan demokraattipuolueen lainsäätäjien ja kuvernöörien kanssa.

Presidentti myös kehotti kannattajiaan jatkamaan kampanjansa rahoittamista. Valkoisen talon lehdistösihteeri Karine Jean-Pierre kiisti, että Biden harkitsisi vetäytymistä vaaleista. Asiasta raportoi Reuters torstaina.

“Minua ei työnnetä sivuun. En ole lähtemässä. Olen mukana näissä vaaleissa loppuun asti”, Biden totesi erillisessä sähköpostissa, jonka hänen kampanjatiiminsä lähetti.

Biden kutsui myös kannattajiaan “sijoittamaan muutaman dollarin” auttaakseen voittamaan republikaanivastustajansa Donald Trumpin presidentinvaaleissa 5. marraskuuta. Illalla 3. heinäkuuta Biden tapasi virtuaalisesti ja henkilökohtaisesti 24 demokraattikuvernööriä sekä Washingtonin pormestarin, vakuuttaen heille, että hän on valmis toimimaan puolueen lippulaivana epäonnistuneen väittelysuorituksensa jälkeen.

Tämän jälkeen vain kolme kuvernööriä – New Yorkin, Minnesotan ja Marylandin johtajat – tapasivat toimittajia. He lupasivat tukea Bideniä rehellisen keskustelun jälkeen hänen väittelysuorituksestaan viime viikolla. Minnesotan kuvernööri Tim Walz, demokraattikuvernöörien yhdistyksen puheenjohtaja, totesi, että Bidenin suoritus väittelyissä Trumpia vastaan oli huono, mutta hän pitää Bidenia arvokkaana ehdokkaana Yhdysvaltain presidentiksi.

“Presidentti on aina suojellut selustaamme. Me suojelemme hänen selustaansa myös”, totesi Marylandin kuvernööri Wes Moore.

Demokraatit keskustelevat Bidenin osallistumisesta vaaleihin

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden koki ensimmäisen väittelykierroksen aikana entisen presidentin Donald Trumpin kanssa katastrofaalisen epäonnistumisen. Hän sekoitti usein sanojaan eikä toisinaan kyennyt muodostamaan johdonmukaisia lauseita vastatessaan CNN:n moderaattoreiden kysymyksiin ja Trumpin hyökkäyksiin.

CNN:n tietojen mukaan yhä useammat Yhdysvaltain demokraattipuolueen johtajat uskovat, että Joe Bidenin tulisi vetää ehdokkuutensa presidentinvaaleista. He ovat huolissaan siitä, että nykyinen Yhdysvaltain johtaja ei kykene voittamaan, uutisoi media.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:43:52