Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # eteneminen ## menestykset

04.07.2024 03:46

# eteneminen ## menestykset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän eteneminen Donetskissa ja Harkovassa

Venäjä on edistynyt merkittävästi Donetskin alueella. Yön aikana 4. heinäkuuta saatiin tietoa, että Venäjän joukot ovat onnistuneet valtaamaan kaksi kylää – Sokol ja Voskhod. Nämä kylät ovat nyt Venäjän hallinnassa.

Portaali DeepState raportoi asiasta ja julkaisi päivitetyn kartan. Tietojen mukaan venäläiset eivät ole ainoastaan ottaneet haltuunsa nämä kaksi kylää, vaan ovat myös edenneet useiden muiden kylien läheisyydessä Donetskin suunnalla.

“Vihollinen on vallannut Sokol ja Voskhod, sekä edennyt Sotnytsky Kozachokissa, Pivnichnissä, Druzhban, Yevhenivkan ja Novopokrovsken lähellä,” raportissa todetaan.

## Venäjän menestykset Donetskissa ja Harkovassa

Donetskin ja Harkovan suunnat ovat tällä hetkellä kuumimmat taistelukentät. Venäläiset hyökkääjät ponnistelevat kaikin voimin vastustaakseen ukrainalaisia sotilaita ja toteuttaakseen diktaattorin käskyjä – vallata uusia alueita.

Kesäkuun lopulla he valtasivat Shumin kylän Toretskin kaupunkikunnassa, avaten tien Toretsskiin. Toukokuussa he valtasivat Umanen kylän Pokrovsken alueella ja saavuttivat menestystä Ivanivkassa. Lisäksi Kothyaryvkan kylä siirtyi heidän hallintaansa, jolloin hyökkääjät pääsivät Ocheretynen hallinnollisille rajoille.

Tilanne Harkovan suunnalla on myös varsin vaikea. Vaikka Ukrainan asevoimat onnistuivat pysäyttämään Venäjän aktiivisen etenemisen, he jatkavat painostusta ja uusien alueiden ja asutusten valtaamista. Heidän tavoitteenaan on luoda 30 kilometrin puskuri.

Venäläiset ovat saapuneet Ivanivkan kylään ja liikkuvat kohti Kupianskia. Lisäksi he ovat vallanneet Bugruvatkan kylän ja etenevät taistellen Vovchanskin läheisyydessä. Toukokuun aktiivisen etenemisen aikana he valtasivat Strelitsan, Pylnen, Krasnen, Borisivkan, Ohirceven ja Pletenivkan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävien kanssa. Liity Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:48:12