Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # eteneminen – tilannepäivitys ## menestykset

04.07.2024 04:04

# eteneminen – tilannepäivitys ## menestykset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän eteneminen Donetskissa ja Harkovassa – tilannepäivitys

Venäjän armeija jatkaa hyökkäystään Donetskissa ja on saavuttanut tiettyjä menestyksiä. Yönä 4. heinäkuuta saatiin tietoa, että he onnistuivat valtaamaan kaksi kylää – Sokil ja Voskhod. Nämä kylät ovat nyt Venäjän hallinnassa.

Portaali DeepState raportoi asiasta ja julkaisi päivitetyn kartan. Raportin mukaan kahden asutuskeskuksen täyden miehityksen lisäksi venäläiset ovat myös edenneet useiden kylien lähellä Donetskin suunnalla.

“Vihollinen on miehittänyt Sokilin ja Voskhodin sekä edennyt Sotnytsky Kozachokissa, Pivnichnessä, Druzban lähellä, Yevhenivkassa ja Novopokrovskessa”, raportissa kerrotaan.

## Venäjän menestykset Donetskissa ja Harkovassa
Donetskin ja Harkovan suunnat ovat tällä hetkellä kuumimpia. Venäjän hyökkääjät tekevät kaikkensa vastustaakseen Ukrainan sotilaita ja täyttääkseen diktaattorin määräykset – valloittaa uusia alueita.

Kesäkuun lopussa he miehittivät Shumin kylän Toretskin kaupungin yhteisössä, avaten näin tien Toretskiin. Lisäksi he valtasivat toukokuussa Umanen kylän Pokrovskiin piirikunnassa ja saavuttivat menestystä Ivanivkassa. Heidän hallintaansa siirtyi myös Kotlyarivkan kylä. Näin hyökkääjät pääsivät lähelle Ocheretyn hallinnollisia rajoja.

Tilanne Harkovan suunnalla on myös varsin haastava. Ukrainan asevoimat onnistuivat pysäyttämään venäläisten aktiivisen etenemisen, mutta he jatkavat painostusta ja uusien alueiden ja asutuskeskusten valtaamista. Heidän tavoitteensa on luoda 30 kilometrin puskurivyöhyke.

Venäläiset ovat saapuneet Ivanivkan kylään ja etenevät kohti Kupianskia. He ovat myös vallanneet Bugruvatkan kylän ja etenevät taisteluilla Vovchanskin lähellä. Toukokuussa aktiivisen etenemisen aikana he miehittivät Streltschan, Pilynen, Krasnen, Borisyvkan, Ohirtseven ja Pletenivkan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:09:14