Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Holostjak13

04.07.2024 14:33

#Holostjak13
Lukuaika: 2 minuuttia

#Holostjak13

**Kolmastoista kausi “Holostjak” tuo ruutuihin sankarillisen päähenkilön**

Tänä syksynä televisioruutuihin saapuu kolmannentoista kauden romanttinen ohjelma “Holostjak”. Tällä kertaa päähenkilön rooliin astuu sotaveteraani Oleksandr Teren (Budko). Ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa holostjakin nimi paljastettiin jo naisten koekuvauksissa. Aiemmin naiset eivät tienneet, kenen sydämestä he kilpailevat.

Ohjelman vakiojuontaja Grigorij Reshetnik, joka osallistui äskettäin “Novyi Kanal” -kanavan viihdeohjelman “Kto zverhu?” kuvauksiin, jakoi ohjelman kulisseissa, miten hän valmistautuu “Holostjakin” kuvauksiin. Tämä tieto tuli esiin “Novyi Kanal” -kanavan digitaalialustoilla.

Vaikka Grigorij Reshetnik on ollut “Holostjakin” vakiokasvo ja tietää kaiken ohjelmasta, hän valmistautuu huolellisesti jokaiseen kauteen. Hänellä on useita tärkeitä sääntöjä:

“Ensinnäkin opiskelen päähenkilön elämäkertaa ja mieltymyksiä. Ensisijainen tehtäväni on auttaa holostjakia tunnistamaan todelliset tunteet. Seuraavaksi tutustun naisiin voidakseni oikealla hetkellä antaa heille vihjeitä. Ennen kuvausten alkua keskustelen osallistujien kanssa ja yritän rohkaista heitä. Haluan aina, että he ovat itsevarmoja ja vähemmän hermostuneita. Tämä koskee myös päähenkilöä. Ja tietysti valmistaudun ammattimaisesti. Minun täytyy olla hyvässä kunnossa. Yritän nyt laihtua ja parantaa fyysistä kuntoani. On tärkeää, että pidän itsestäni kuvissa. Jos juontaja on itsevarma, projekti sujuu helposti”, Reshetnik kertoi.

Grigorij Reshetnik suunnittelee pudottavansa ylimääräisiä kiloja.

Tähtijuontajan mukaan potentiaaliset osallistujat kirjoittavat hänelle usein. Useimmat heistä eivät arkaile esittää suoria kysymyksiä.

“Naiset kysyvät, miten täyttää hakemus, mitä siihen kannattaisi kirjoittaa ja miten päästä koekuvauksiin. Kaikki on meillä objektiivista, rehellistä ja avointa. Kerron, etten tiedä, mikä on tie Oleksandrin sydämeen, enkä osaa neuvoa. Tämä on totta! Ainoa neuvoni on olla rehellinen ja hyväntahtoinen koekuvauksissa.”

Reshetnik muisteli, että kun ohjelman tekijät (se lähetetään “STB”-kanavalla, joka kuuluu samaan mediaryhmään “Novyi Kanalin” kanssa) julkaisivat uutisen uuden kauden kuvauksista, syntyi suuri kohu.

“Tietyssä mielessä odotettu. Ja toisaalta, miellyttävästi yllättävä. En kuullut yhtään negatiivista kommenttia Terenistä. Yhteiskunta ja erityisesti suojelijat ja suojelijattaret ottivat uutisen vastaan todella hyvin! Monet sotilaat kirjoittavat minulle henkilökohtaisesti, ja kaikki viestit ovat positiivisia. Myös sotilaiden vaimot kiittävät tästä holostjakin valinnasta. Ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa paljastimme päähenkilön nimen ennen koekuvauksia. Tämä sai aikaan sellaisen vauhdin, että koekuvaussivusto “kaatui”. Tämä osoittaa, että sotilaat ovat nyt tärkeimpiä ihmisiä. Ukrainan naiset haluavat olla sankarien rinnalla. Yritämme korostaa tätä “Holostjakissa” mahdollisimman paljon”, Reshetnik summasi.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Kirjaudu sisään Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 14:58:28