Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # JenniferLopezBenAffleckEro #Julkkisuutiset ### Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin todennäköisestä erosta puhutaan ympäri maailmaa

04.07.2024 13:38

# JenniferLopezBenAffleckEro #Julkkisuutiset ### Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin todennäköisestä erosta puhutaan ympäri maailmaa
Lukuaika: 2 minuuttia

# JenniferLopezBenAffleckEro #Julkkisuutiset

### Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin todennäköisestä erosta puhutaan ympäri maailmaa

Jo yli kolmen kuukauden ajan koko maailma on puhunut Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin todennäköisestä erosta. Verkossa ilmestyy säännöllisesti uusia todisteita siitä, että tähtien avioliitto on hajoamisen partaalla. Pariskunta on lakannut asumasta yhdessä, ja Affleck on ottanut sormuksensa pois ja viettää yhä enemmän aikaa lastensa ja entisen vaimonsa kanssa.

Sisäpiiriläisten mukaan Affleckin ex-vaimo yrittää palauttaa tasapainoa Benin ja Jennin suhteisiin, koska hän suhtautuu hyvin laulajaan ja tukee häntä monin tavoin. Näihin tarinoihin ei kuitenkaan tunnu enää kukaan uskovan.

Äskettäin kävi ilmi, että Jennifer etsii itselleen uutta kotia, kun taas Affleck on jo löytänyt itselleen uuden asunnon. Pariskunta on myös palkannut kiinteistönvälittäjän myymään unelmakartanoaan, jonka he ostivat 60 miljoonalla dollarilla. Fanit toivoivat vielä, että kyseessä olisivat vain väliaikaiset vaikeudet, joista he selviäisivät yhdessä. Lopez on kaikin voimin yrittänyt pitää kiinni miehestään, salannut heidän riitansa julkisuudelta ja jopa peruuttanut suuren kiertueensa ollakseen rakkaansa ja lastensa kanssa.

He eivät ole asuneet yhdessä pitkään aikaan.

Viikko sitten, kun Lopez vietti yksin aikaa Euroopassa yrittäen paeta henkilökohtaisesta draamasta, Affleck vei tavaransa ja muutti vuokrattuun taloon Brentwoodiin, jossa hän on asunut viime kuukausina. Näiden uutisten jälkeen kenelläkään ei ollut enää epäilystäkään: tähdet ovat pian ilmoittamassa erostaan. Todennäköisesti tämä ei ole vielä tapahtunut, koska he eivät enää ole aviopari.

Tunnettu tabloid Page Six väitti, että pari erosi virallisesti jo maaliskuussa 2024. Koska Benille oli tärkeää suojella Jenniferia siitä hullunmyllystä, joka olisi alkanut tämän uutisen julkistamisen jälkeen, hän päätti tukea häntä. Pari loi muutaman kuukauden ajan illuusion siitä, että heidän avioliittonsa oli kunnossa. He esiintyivät yhdessä julkisuudessa, kantoivat harvoin sormuksia ja jopa halasivat tavatessaan. Totuus kuitenkin paljastui lopulta.

Nyt entinen aviopari myy taideteoksia kartanostaan. Kesäkuussa talo asetettiin myyntiin 65 miljoonalla dollarilla, ja muutama päivä sitten heidän kokoelmansa tauluja alkoi kiinnostaa keräilijöitä.

Jennifer on musertunut.

Rakastavaisia ei ole nähty yhdessä julkisuudessa 2. kesäkuuta jälkeen, jolloin he suukottivat kiusallisesti poskelle Benin pojan Samuelin koripallo-ottelussa Los Angelesissa. Ja vaikuttaa siltä, että tämä ei tule enää toistumaan. Kaunis rakkaustarina, kuten moni sanoi, ei kestänyt edes kolmea vuotta. Tähtien avioliitto kesti puolitoista vuotta.

Lopuksi, mitä mieltä olet tästä tilanteesta? Jätä kommentti ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:51:21