Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Korruptionvastainen Taistelu Ukrainassa: Tärkeä Voitto NAU:lle SAP:lle #Ukraina #korruptio #NAUB #SAP #Venäjä ### Lahjonta Ukrainassa Kommentoi artikkelia jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

04.07.2024 19:59

Ei audiota saatavissa.

# Korruptionvastainen Taistelu Ukrainassa: Tärkeä Voitto NAU:lle SAP:lle #Ukraina #korruptio #NAUB #SAP #Venäjä ### Lahjonta Ukrainassa Kommentoi artikkelia jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Korruptionvastainen Taistelu Ukrainassa: Tärkeä Voitto NAU:lle ja SAP:lle

## #Ukraina #korruptio #NAUB #SAP #Venäjä

Yhteisin ponnistuksin NAUB ja SAP onnistuivat estämään yrityksen nimittää tulliviranomaisiin henkilöitä, joiden tarkoituksena oli tukea korruptiivisia järjestelmiä. Järjestäjien suunnitelman mukaan tullin johdon piti sulkea silmänsä korruptiivisilta toimilta vastineeksi puolesta laittomasti hankituista varoista. Yksi epäillyistä on jo pidätetty.

Tämän ilmoitti Ukrainan kansallisen korruptionvastaisen toimiston lehdistöpalvelu. Tutkinta on paljastanut, että tapauksen osalliset tarjosivat lahjuksia Ukrainan tullihallinnon johdolle saadakseen heidän ihmisiään avainvirkoihin. Erityisesti “tarvittavan” henkilön nimittämisestä Lvivin tullin johtajaksi tarjottiin miljoona Yhdysvaltain dollaria. Vastaavista “palveluista” Volynin ja Tšernivtsin tullissa tarjottiin 500 000 ja 200 000 dollaria.

Lisäksi ryhmän jäsenet luottivat siihen, että tullihallinnon johto sulkisi silmänsä näiden tullien korruptiivisilta käytännöiltä vastineeksi puolesta laittomasti saaduista tuloista. NAUB:n ja SAP:n etsivien ja syyttäjien ansiosta rikolliset aikeet onnistuttiin estämään. Kahdelle henkilölle on ilmoitettu epäilyistä Ukrainan rikoslain 15 §:n 2 momentin, 27 §:n 4 momentin ja 369 §:n 4 momentin mukaisesti. Yksi henkilö, joka oli rikoksen alullepanija, on tällä hetkellä pidätettynä Ukrainan rikosprosessilain 208 §:n perusteella. Tutkinta jatkuu.

### Lahjonta Ukrainassa

Ukrainassa lahjonta on valitettavasti yleinen ongelma. Äskettäin valtion tutkintatoimisto paljasti Lvivissä järjestelmän, jossa vältettiin mobilisaatiota “vammaisuuden järjestelyllä”. “Palvelun” hinta oli keskimäärin 7000 Yhdysvaltain dollaria. Tällä rahalla kansalainen sai vammaisuustodistuksen, joka vapautti hänet asevelvollisuudesta.

Aiemmin Sumeissa viranomaiset paljastivat kaksi aluevaltuuston jäsentä, jotka yrittivät lahjoa Sumyn kaupungin sotilashallinnon johtajaa. Miehet halusivat saada luvan sairaalan laajentamiseen 100 000 dollarin lahjuksella. Yritys epäonnistui, ja molemmat pidätettiin rahojen ensimmäisen erän luovutuksen aikana.

Lisäksi viranomaiset pidättivät äskettäin erään TCC:n työntekijän, joka lupasi rahasta olla antamatta kutsuntakirjettä ja myöntää väärennettyjä asiakirjoja. Tästä palvelusta pyydettiin 4000 dollaria.

## Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:31:40