Eilen yhteensä 88810 latausta

20289 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Kuningatar Kate Middletonin Sairausjärkytys

04.07.2024 15:07

# Kuningatar Kate Middletonin Sairausjärkytys
Lukuaika: 2 minuuttia

# Kuningatar Kate Middletonin Sairausjärkytys

Vuonna 2024 Britannian kuningasperhe koki suuren järkytyksen, kun Kate Middleton sairastui vakavasti. Toisin kuin Charles III, jolta myös löydettiin syöpä, Kate ei ole näyttäytynyt julkisuudessa lähes puoleen vuoteen, eikä hänen terveytensä ole vieläkään täysin palautunut. Hänen ainoa julkinen esiintymisensä tapahtui 15. kesäkuuta Trooping the Colour -paraatissa, mikä aiheutti hänelle suurta stressiä. Tällä hetkellä Kate viettää kaiken aikansa kotona lääkäreiden valvonnassa.

Sisäpiirilähteiden mukaan Kate on tilanteessa eniten huolissaan lastensa henkisestä hyvinvoinnista. Hän pyrkii miettimään mahdollisimman paljon heidän tulevaisuuttaan ja pohtii erilaisia vaihtoehtoja. Koska hänen vanhin poikansa, prinssi George, saattaa tulevaisuudessa nousta valtaistuimelle, hänet valmistellaan pian virallisten velvollisuuksien hoitamiseen. Sen sijaan prinsessa Charlotte ja prinssi Louis saattavat kasvaa kauemmaksi Buckinghamin palatsista ja suuntautua muihin elämänaloihin. Tämä johtuu Charles III:n aikomuksesta vähentää merkittävästi työskentelevien perheenjäsenten määrää.

Kate haluaa, että Charlotte ja Louis päättävät mahdollisimman pian, mihin he haluavat suunnata tulevaisuudessa. Hän aikoo kasvattaa heidät kaukana Buckinghamin palatsista, jotta he tottuisivat erilaisiin olosuhteisiin. Koska Charlottelle ja Louisille tullaan kiinnittämään vähemmän huomiota kuin heidän vanhemmalle veljelleen Georgelle, Kate pelkää, että he kokevat samanlaisen kohtalon kuin prinssi Harry, joka tunsi itsensä “varamieheksi” ja muutti Yhdysvaltoihin.

Kate ei halunnut puhua sairaudestaan julkisesti juuri lastensa takia. Hän aikoi kertoa heille totuuden vasta, kun olisi varma terveytensä parantumisesta. Hiljaisuus johti kuitenkin moniin salaliittoteorioihin, ja lopulta prinssin oli pakko julkistaa sairautensa. Kate Middletonin sairauskertomuksen tiedot päätyivät tabloidien haltuun, ja he uhkasivat julkaista ne.

Tällä hetkellä Kate jatkaa hoitojaan ja voi jo paljon paremmin. Hänen odotetaan esiintyvän julkisuudessa jälleen heinäkuun puolivälissä Wimbledonin turnauksen finaalissa, jossa hän perinteisesti jakaa palkintoja voittajille.

Kate Middletonin sairaus on muuttanut myös prinssi Williamia. Aiemmin hän kärsi lähes masennuksesta Katen sairauden vuoksi, mutta nyt hän ei anna ahdistuksen ottaa valtaa itsestään tai avioliitostaan. Hän viettää paljon aikaa lastensa kanssa ja auttaa kotitöissä, mikä on vahvistanut heidän suhdettaan.

“William on viime aikoina ollut erittäin käytännöllinen ja ottaa perheen asiat ja rutiinit haltuunsa. Kate rakastaa nähdä hänet tässä roolissa, ja se vahvistaa heidän yhteyttään”, kertoi anonyymi lähde US Weekly -lehdelle.

Tänä kesänä prinssi ja prinsessa aikovat keskittyä perheasioihin. He onnistuvat myös viettämään aikaa kahdestaan, mikä mahdollistaa keskustelut ja toistensa emotionaalisen tukemisen tässä haastavassa ajassa.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:33:09