Eilen yhteensä 88810 latausta

20287 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # PalaaKurskissa: Traktoritehtaan Palo Yönä 4. Heinäkuuta #Ukraina #Venäjä #Palo Kurskissa

04.07.2024 02:20

# PalaaKurskissa: Traktoritehtaan Palo Yönä 4. Heinäkuuta #Ukraina #Venäjä #Palo Kurskissa
Lukuaika: < 1 minuutti

# PalaaKurskissa: Traktoritehtaan Palo Yönä 4. Heinäkuuta #Ukraina #Venäjä

Venäjällä 4. heinäkuuta vastaisena yönä oli jälleen levotonta. Kurskissa traktoritehtaan varaosatehtaalla (KZTZ) syttyi tulipalo. Palon pinta-ala oli yli 1000 neliömetriä.

Tapahtumasta ilmoittivat paikalliset venäläiset Telegram-kanavat sekä Kurskin alueen hätätilaministeriö (MNS). Hätätilaministeriön mukaan palopaikalle kutsuttiin viisi yksikköä kalustoa ja 22 henkilöstön jäsentä. Ministeriön mukaan palo on nyt saatu hallintaan, eikä uhreja ole raportoitu. Kuitenkin palon syytä ei ole mainittu. Kaupungin ja alueen viranomaiset eivät ole kommentoineet tapahtumaa, mikä viittaa mahdolliseen salailuun.

On tiedossa, että KZTZ:n alueen asukkaat ovat valittaneet sähkön ja veden puutteesta. Paikallisissa julkaisuissa ei kuitenkaan ole ollut mainintaa räjähdyksistä, joten tämä saattaa viitata sabotaasiin. Ukrainan puoli ei ole kommentoinut tilannetta.

#Palo Kurskissa
Venäläinen Kursk ei lakkaa palamasta. Esimerkiksi 2. heinäkuuta kaupungin keskustassa syttyi tulipalo keskeisellä ilmailuteknisellä tukikohdalla. Savupatsas näkyi eri puolilta kaupunkia. Kurskin viranomaiset väittivät, ettei uhreja ole. Kansanedustaja Oleksei Honcharenko kuitenkin ilmoitti, että kaupungissa kuului räjähdyksiä ennen tulipaloa.

17. toukokuuta yönä Krasnodarin alueen Novorossijskissa kuului räjähdyksiä. Kaupunkiin saapui miehittämättömiä lennokkeja, ja venäläisten ilmatorjuntatoimista huolimatta lennokit osuivat Novorossijskin meripolttoaineen terminaaliin ja Transneftin terminaaliin. 17. kesäkuuta lennokit osuivat traktoritehtaaseen ja Novolipetskin metallurgiseen kombinaattiin. Alueen kuvernööri julisti yön aikana alueelle “ilmahyökkäysuhan tilan”, ja sireenit soivat.

15. kesäkuuta yönä Rostovin aluetta Venäjällä hyökkäsivät lennokit. Venäjän ilmatorjunta toimi, ja lennokkien kappaleet putosivat teollisuusalueelle. Sosiaalisessa mediassa julkaistiin video, jossa lennokki lensi kohti yritystä “Kombinat Kamenskij”. Tämä venäläinen yritys on yksi suurimmista Venäjän tehtaista, jossa valmistetaan polttoainetta rakettimoottoreihin ja ballistiikkaan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukemaan blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:10:12