Eilen yhteensä 88810 latausta

20224 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Raketinisku Poltavan alueella: Rakennusten tuhoja ja uhrien määrän kasvu #Ukraina #Venäjä #Raketinisku #Poltava #UkrainanEnergia

04.07.2024 15:46

# Raketinisku Poltavan alueella: Rakennusten tuhoja ja uhrien määrän kasvu #Ukraina #Venäjä #Raketinisku #Poltava #UkrainanEnergia
Lukuaika: < 1 minuutti

# Raketinisku Poltavan alueella: Rakennusten tuhoja ja uhrien määrän kasvu

#Ukraina #Venäjä #Raketinisku #Poltava #UkrainanEnergia

Torstaina, 4. heinäkuuta, Poltavan alueella jatkettiin toista päivää raketti-iskun jälkien raivaamista, joka tapahtui edellisenä päivänä. Hyökkääjä kohdisti iskunsa kaasuputkeen ja aiheutti sille vahinkoa. Yksi Ukrgazvydobuvannya-yhtiön työntekijä menehtyi ja kolme muuta loukkaantui.

Energiaministeriön lehdistötiedote kertoi hyökkäyksen seurauksista Poltavan alueella. Venäjä vei jälleen yhden ihmishengen.

“Tämä tapahtui 3. heinäkuuta 2024, kun Venäjä iski Poltavan alueelle. Vahingoittuneiden kohteiden joukossa oli myös Ukrgazvydobuvannya-yhtiön infrastruktuuri. Iskun seurauksena 49-vuotias sähköasentaja menehtyi ja kolme työntekijää loukkaantui. Heille annetaan tarvittavaa lääketieteellistä apua”, tiedotteessa kerrotaan.

Energiaministeriö lisäsi, että pelastus- ja raivaustyöt jatkuvat. Kaikki asiaankuuluvat viranomaiset ovat mukana työssä.

Hyökkäykset Ukrainassa jatkuvat. Miehittäjät hyökkäsivät Poltavan alueelle 3. heinäkuuta Kh-59-ohjuksilla. Paikallisviranomaiset kertoivat yhdestä kuolleesta ja useista loukkaantuneista. Kaupungissa on myös tuhoja – muun muassa ohjuksen sirpaleet vaurioittivat päiväkotia.

Samana päivänä venäläiset hyökkäsivät vielä useille muille alueille. Eniten kärsi Zaporizhzhjan alue, jossa kirjattiin vuorokauden aikana 391 erilaista hyökkäystä, jotka kohdistuivat kymmeneen asutuskeskukseen. Alueella on tuhoja sekä kuolleita ja loukkaantuneita. Lisäksi yöllä ilmapuolustusjoukot ampuivat alas vihollisen drooneja Kiovan yllä, jotka lensivät samanaikaisesti useista suunnista. Dnipro toipuu myös edellisenä päivänä tapahtuneesta hyökkäyksestä: siellä tiedetään kuudesta kuolleesta ja 47 loukkaantuneesta.

Toukokuu oli erityisen synkkä kuukausi, sillä venäläisten hyökkäysten seurauksena kuoli ainakin 436 ihmistä – tämä luku on suurin vuoteen. Loukkaantuneita oli 1760. Hyökkäysten intensiteetti ei ole vähentynyt kesä- ja heinäkuussa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 05:57:04