Eilen yhteensä 88810 latausta

20288 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Trump ja Biden: Presidentinvaalikamppailun jännitteet

04.07.2024 16:32

# Trump ja Biden: Presidentinvaalikamppailun jännitteet
Lukuaika: < 1 minuutti

# Trump ja Biden: Presidentinvaalikamppailun jännitteet

Donald Trump ja hänen neuvonantajansa toivovat, että Joe Biden jatkaa vaalikampanjaansa. Republikaanien kampanjatiimi uskoo, että nykyisen Yhdysvaltain presidentin voittaminen on helpompaa kuin muiden demokraattien. Trumpin leiristä on myös julkisesti ilmoitettu, että Demokraattisella puolueella on jo liian myöhäistä vaihtaa ehdokastaan.

Trumpin lehdistösihteeri Caroline Levitt vahvisti, että kampanjatiimi odottaa Bidenin pysyvän Trumpin ainoana vastustajana. Aiemmin Yhdysvaltain presidentti on sanonut, ettei hän aio jättää vaalikampanjaa. The Washington Post kirjoittaa tästä viitaten neljään tietolähteeseen.

Vaikka Trump ja hänen tiiminsä julkisesti väittävät, että demokraateille on liian myöhäistä “vaihtaa hevosia keskellä virtaa”, he valmistautuvat yksityisissä keskusteluissa erilaisiin skenaarioihin. He uskovat, että toisen demokraatin – ei Bidenin tai varapresidentti Kamala Harrisin – voittaminen olisi vaikeampaa.

Tietolähteet kertoivat myös Trumpin mahdollisuuksista, vaikka hänet vangittaisiin useista syytteistä. Heidän mielestään tämäkään ei estäisi politiikkoa voittamasta 5. marraskuuta pidettäviä vaaleja.

Biden ei halua vetäytyä vaalikampanjasta

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden kärsi viime viikolla katastrofaalisen epäonnistumisen ensimmäisen kierroksen väittelyissä entisen presidentin Donald Trumpin kanssa. Hän sekoili usein sanoissaan eikä aina pystynyt muodostamaan johdonmukaisia lauseita vastatessaan CNN:n moderaattoreiden kysymyksiin ja Trumpin hyökkäyksiin.

Tästä huolimatta Joe Biden vakuutti jatkavansa presidentinvaalikampanjaa. Valtionpäämies kertoi tästä puhelinkeskustelussa kampanjatiiminsä työntekijöiden kanssa. Biden toisti saman teesin tapaamisissaan Demokraattisen puolueen lainsäätäjien ja kuvernöörien kanssa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:16:29