Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # TSK Naсresurs – Tapaus, Joka Jatkuu #Ukraina #Venäjä #Korruptio #Politiikka

04.07.2024 05:41

# TSK Naсresurs - Tapaus, Joka Jatkuu #Ukraina #Venäjä #Korruptio #Politiikka
Lukuaika: < 1 minuutti

# TSK Naсresurs – Tapaus, Joka Jatkuu

#Ukraina #Venäjä #Korruptio #Politiikka

Mikola Tishchenkon entinen avustaja Evelina Andrievska perusti kansalaisjärjestön, joka kantaa samaa nimeä kuin Tishchenkon johtama tilapäinen valiokunta (TVK) Ukrainan parlamentissa. Vuonna 2023, kun valiokunnan toiminta päättyi, Andrievska rekisteröi kansalaisjärjestön nimellä “TSK Natresurs”. On huomionarvoista, että vaikka valiokunta lakkautettiin, Tishchenko jatkoi “tarkastuksia” sen nimissä.

Liike “Chesno” tutki asiaa ja havaitsi, että Andrievska rekisteröi järjestön 14. kesäkuuta 2023. Vain kuukautta aiemmin parlamentti ei hyväksynyt Tishchenkon johtaman TVK:n välimietintöä, joka käsitteli metsien ja vesivarojen valtion virastojen sekä ympäristövalvontaviraston mahdollisia tehottomuuksia. Näin valiokunnan toiminta päättyi.

Viimeisimmät skandaalit Tishchenkon ympärillä

On syytä muistaa, että liike “Chesno” raportoi, että Tishchenko lähes vuoden ajan suoritti “tarkastuksia” ei-olemassa olevan parlamentin TVK “Natresurs” nimissä. Näytellen parlamentin jäsenen henkilöllisyystodistusta, Tishchenko ja hänen kumppaninsa pääsivät esteettä eri laitoksiin, väittäen toimivansa TVK Natresursin toimeksiannosta. Todellisuudessa Tishchenko ei tuolloin ollut virallisesti minkään valiokunnan jäsen, mutta pukeutui univormuun ja järjesti tarkastuksia.

Andrievska, joka kiistää sukulaisuuden “DNR:n kuningattareksi” kutsutun Alina Andrievska kanssa, oli myös osallisena viimeaikaisessa skandaalissa Dniprossa Tishchenkon kanssa. 21. kesäkuuta Tishchenko saapui kaupunkiin “ratsatakseen” jälleen kerran laittomiksi väittämiään puhelinkeskuksia. Hänen mukanaan oli joukko puoliksi sotilaallisesti pukeutuneita henkilöitä, jotka hyökkäsivät keskellä päivää siviilivaatteissa olleen lapsen kanssa ulkoilevan miehen kimppuun ja pitivät häntä laittomasti. Uhri oli Dmitro Pavlov, entinen erikoisjoukko Krakenin jäsen.

Pavlov julkaisi myöhemmin videon tapahtumasta. Videolla näkyy, kuinka Pavlov ja toinen mies näyttävät taisteluveteraanin todistuksensa. Tällöin Andrievska alkoi ottaa tietoja dokumenteista, mistä Pavlov pyysi häntä lopettamaan, mutta Andrievska ei totellut, mikä johti konfliktiin. Pian tämän jälkeen sotilasasuihin pukeutuneet henkilöt kaatoivat miehen maahan, alkoivat hakata häntä ja laittoivat käsiraudat.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:39:19