Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Tucker Volodymyr Zelenskyin Kanssa: Lähes Kahden Vuoden Odotus Putinin Kanssa Jälkikommentit

04.07.2024 03:03

# Tucker Volodymyr Zelenskyin Kanssa: Lähes Kahden Vuoden Odotus Putinin Kanssa Jälkikommentit
Lukuaika: 2 minuuttia

# Tucker Carlsonin Haastattelu Volodymyr Zelenskyin Kanssa: Lähes Kahden Vuoden Odotus

Skandaalijulkisuudestaan tunnettu amerikkalainen toimittaja Tucker Carlson ilmoitti keskiviikkona 3. heinäkuuta saaneensa luvan haastatella Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyiä. Carlsonin mukaan tällä prosessilla kesti lähes kaksi vuotta. Haastattelun tarkkaa ajankohtaa hän ei kuitenkaan osaa sanoa, mutta hän toivoo sen tapahtuvan “pian”.

Carlson kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa X (aiemmin Twitter). Hän mainitsi, että neuvottelut Ukrainan johtajan haastattelusta alkoivat edetä intensiivisemmin sen jälkeen, kun hän oli keskustellut Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa. Tunnettu propagandisti sanoi, että haastattelu on tarpeellinen, jotta amerikkalaisille voidaan tarjota kaikki tiedot Ukrainan ja Venäjän välisestä konfliktista.

“Vaikuttaa siltä, että saimme haastattelun Zelenskyin kanssa. Olemme yrittäneet jo kaksi vuotta, ja erityisesti Putinin helmikuisen haastattelun jälkeen. Tavoitteena on tarjota amerikkalaisille äärimmäisen tarpeellista tietoa konfliktista, joka täysin muuttaa heidän maansa asemaa maailmassa”, Carlson kirjoitti.

## Carlsonin Haastattelu Putinin Kanssa

Helmikuussa tänä vuonna Tucker Carlson vieraili Moskovassa ja haastatteli Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Haastattelu kesti yli kaksi tuntia ja kattoi suuren määrän aiheita, mukaan lukien sota Ukrainassa. Venäjän diktaattori ei kuitenkaan sanonut mitään uutta. Hän toisti tuttuja väitteitä, että Ukraina olisi “luotu” Leninin toimesta ja että Stalin olisi “muokannut” sen nykyiseksi toisen maailmansodan jälkeen. Historian mukaan kaikki maat, ainakin Dnepriin asti, “kuuluivat Venäjälle”. Näin Putin yritti oikeuttaa hyökkäyksen Ukrainaan.

Putin myös muistutti, kuinka hän vuosia sitten neuvotteli Venäjän liittymisestä Natoon, mutta se ei koskaan toteutunut. Hän ilmaisi ärtymyksensä siitä, että Ukrainalle tarjottiin tämä mahdollisuus. Lisäksi hän syytti Natoa konfliktin lietsomisesta Ukrainassa aseiden toimittamisen kautta. Putin väitti olevansa valmis “rauhalliseen ratkaisuun” ja sanoi aina puhuneensa siitä, mutta Kiova “haluaa jatkaa sotaa” ja kieltäytyy neuvotteluista.

## Carlsonin Jälkikommentit

Putinin haastattelun jälkeen Tucker Carlson totesi, että Ukrainan “denatsifiointi” on yksi typerimmistä asioista, joita hän on kuullut. Toimittaja tunnusti, että Venäjän diktaattori yksinkertaisesti vihaa ukrainalaisia kansakuntana. Carlson myönsi, että hän ei pitänyt lainkaan siitä haastattelun osasta, jossa Putin yritti mustamaalata Ukrainaa.

Äskettäin Carlson teki uuden skandaalimaisen lausunnon Kremlin propagandan hengessä. Hän sanoi, että Ukraina “lakkautetaan olemasta 50 vuoden kuluttua” ja syytti Yhdysvaltain hallitusta “Ukrainan pettämisestä”. Hänen mielestään tulevaisuudessa Ukraina täyttyy “kolmannen maailman maahanmuuttajista”.

Venäjän diktaattorin Vladimir Putinin haastattelun ja provokatiivisten lausuntojensa vuoksi amerikkalainen toimittaja saattaa joutua EU:n pakotteiden kohteeksi. Jos Bryssel asettaa rajoituksia, se tarkoittaa, että toimittaja ei voi vierailla EU-maissa.

Kommentoikaa ja jakakaa tämä artikkeli ystävillenne sekä kirjautukaa Patreoniin lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:40:05